SYNAS <33333 eller?

Nu är dags att köra igång jepnes åsikts hörna! :D OCH IDAG SKA JAG PRATA OM BLOGG.SE'S SYNAS 8D
 
 
Jag har märkt och hört att många vill ha fler besökare, och blogg.se's synas är ju as bra sätt att kunna slå sitt rekord. Om du har en vanlig reality blogg kanske. c: DÅ skulle jag nog med fixa synas saken, men nu när jag har en sso blogg så, om jag skaffar synas så får jag besökare jag VET inte kommer klicka in igen, och därefter hamnar jag kanske på 250 unik. Men det är folk som inte bryr sig om sso bara tyckte in en gång, och därefter blir det svårare att slå sitt personliga rekord utan att återigen synas där. Det är ju inget direkt fel med att göra det,men du får besökare som troligen inte kommer tillbaka mer. Och, det är alltid kul och slå sitt besöksrekord. Men, det kommer den dagen du inte kan just pga synas, och sedan hur snyggt är det med reklam på sin blogg? :)
Well, det är från person till person vad man tycker, men jag skulle inte uppskatta att synas där :) 
Mitt mål är att slå besöksrekord med folk som är intresserad utav sso. Inte nå one night stand. ;) 
 
 
 

Kommentarer
Skrivet av: Miranda Moonbell

Fast grejen är den att har du en blogg om sso och ser en 'synas' om sso så lär du nog klicka på den, och om det är en bra blogg så finns det nog en hel del läsare som stannar. c; Vilka 'synas' som kommer upp beror främst på vad du själv bloggar om. Oftast kommer det för mig upp om realitybloggar som är hästinriktade, men har sett 3 sso bloggar, och kollat in dem. :) Den som jag tyckte var i min smak följer jag dock redan. Håller dock med om att reklamen är ful. x)

Svar: Jo, men nu menar jag folk som inte spelar sso och ser dessa bloggar. Alla stannar inte, jag skulle inte tro att någon person som inte har med sso att göra skulle stanna. :)
Jenny Snowhill

2013-07-10 | 21:23:43
URL: http://designmoonbell.blogg.se/
Skrivet av: Exenzia

Om du nu inte tänkte på det, så finns det en hel del SSO bloggar på blogg.se, vilket resulterar i att folk med SSO bloggar KAN se ens blogg om den finns med på synas, = fler läsare. ;)

Svar: Majoriteten av bloggarna är reality bloggar. ;) Det finns en global chatt, där tycker jag att det bör räcka. Att synas gör att du får besökare som inte tittar in, men det är upp till var och en. Så besökskåt är jag inte att jag måste synas. c':
Jenny Snowhill

2013-07-10 | 21:25:58
URL: http://exenzia.blogg.se/
Skrivet av: Sally Lightbridge

Jag tycker att man absolut ska kunna använda sig av Synas funktionen oavsett vilken typ av blogg man har. Folk som inte spelar kanske tycker bloggen är intressant ändå och kanske börjar spela själva. :)

Svar: Ja, det kanske dem gör. c: Det säger jag inte emot, men jag var mer skeptiskt mot att få ett rekord du sedan inte kan slå. :)
Jenny Snowhill

2013-07-10 | 21:27:16
URL: http://sallylightbridge.blogg.se
Skrivet av: Miranda Moonbell

Det är sant. Men det är alltid NÅGON som stannar, och då har man ju iaf +1 läsare. c;
När jag för första gången fick höra talas om just starstable online var det genom en sso blogg. Jag spelade inte själv, men började spela när jag sett den. Det finns alltid potentiella sso spelare bland realitybloggarna, särskillt balnd hästälskare. :D

Svar: Det säger jag ingenting om, jag pratade om att dem flesta faktiskt inte kommer stanna, och om folk vill ha besöksrekord som dem kanske senare inte kan slå. :)Jag är inte så besökskåt att jag måste synas, för jag vill INTE få ett omöjligt rekord. c:
Jenny Snowhill

2013-07-10 | 21:30:27
URL: http://designmoonbell.blogg.se/
Skrivet av: Miranda Moonbell

Men att vilja slå sitt eget rekord handlar ju också om att få besökare?

Svar: Ja, det fattar jag ju. Men, jag menade att det blir ju betydligt svårare om du bara tänker synas en gång. :)
Jenny Snowhill

2013-07-10 | 22:03:31
URL: http://designmoonbell.blogg.se/
Skrivet av: Siri

Jag bryr mig inte om Synas, har aldrig sett en SSO blogg där och det är SÅ FULT med en reklambanner längst upp på bloggen. Alltså, tänker man efter så säljer man ut sin blogg för kändisskap när man använder Synas.

Svar: Helt rätt :)
Jenny Snowhill

2013-07-11 | 18:02:59
URL: http://moonbear.blogg.se
Skrivet av: Alexandra Mistdawn

Kostar inte synas också? :)

Svar: Jo, poäng som du tjänar på att ha reklam på bloggen. :)
Jenny Snowhill

2013-07-12 | 11:06:19
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Skrivet av: Nicole Seaknight

Tänker ungefär som du, de flesta läsarna stannar ju inte och rekordet blir bara svårare att slå. ;) Dock bryr jag mig inte själv om vad jag har för rekord, har glömt bort det... Men jag instämmer!

Sedan så är det ju vissa av de som använder "Synas" som tycker deras blogg är störst på hela SSO BARA för att de får typ 300-400 besökare EN dag och sedan har 30 alla andra dagar. :P Jag tycker det är helknäppt, men jag antar att man ska respektera allas åsikter haha. ;)

Svar: Ja, exakt :)
Jenny Snowhill

2013-07-14 | 10:28:21
URL: http://fireruby.blogg.se
Skrivet av: Tuva Goldvalley

http://www.dafont.com/tastysundae.font?fpp=50

började tänka på dig när jag såg den, hehe kände att jag bör dela med mig av den ;)

Svar: hah, den måste jag ha 8D
Jenny Snowhill

2013-07-15 | 16:35:49
URL: http://fluffyfighter.blogg.se
Skrivet av: Tuva Goldvalley

http://www.dafont.com/kawaii-food-font.font?fpp=50

oj en till :$

Svar: DEM HAR JAG :$
Jenny Snowhill

2013-07-15 | 16:40:19
URL: http://fluffyfighter.blogg.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback