Kanske dags att välja nu !?!?

Jo, igår så hade inte bara nya kläder och stallflickan kommit (min heter Lucy Westlake btw.) utan dem 'nya' stockarna är nu utbytta ÅTER igen.
 
Dem ser nu ut som vanligt igen, jag tror fortfarande vi måste göra någonting med dessa. Dessvärre har jag ändrat mig ang jorvikbron.. Men kanske ved till julen? :)
Men, nu ser dem iallafall normala ut, undrar starkt vad det ska bli för någontingt! :o
 
Har du någon tanke?
 
 
 

Kommentarer
Skrivet av: josefine westforce

När man tänker efter, hur troligt var det igentligen att man skulle bygga bron med VED? Då är det faktiskt mer verklighetstroget att man använder stockarna att bygga bron utav, efterssom bron är ju till viss del byggd av stockar. Kanske sso teamet gjord ved utav stockarna så att man blev uppmärksammad och kom fram till att det var det man skulle bygga bron av, sedan bytte tillbaka så att man ska längta ännu mera ? de är ju lite jävliga på så vis x)

Svar: Ja, det har du rätt i. c: Men jag såg aldrig dem där högarna som 'ved' eftersom att, hur troligt är att det folk tävlar i kjol?, hur troligt är det att folk rider utan sadeljord ect ;) Starstable är inte troligt! och därav kan jag inte inbilla mig att det är så knäppt att bygga en bro utav ved. xD Vem vet vad starstable hittar på! :)
Jenny Snowhill

2013-09-26 | 16:15:46
Skrivet av: Alexandra slowfall

Jag håller med dig josefine :rolleyes::bigeyes:

2013-09-27 | 08:27:34
Skrivet av: Meja Flowerdawn

Jag tror faktiskt att det var en bugg att stockarna ändrade utséende, det har ju hänt förut med andra saker? ;-P

2013-09-27 | 18:22:21

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback