My name is Shiro.

 
My name is Shiro handlar om ett arabiskt fullblod som förs från sitt älskade hem runt om i Silverglade. Han träffar på massa olika karaktärer och är med om massa händelser, bra som dåliga. Allt detta utspelar sig på då-tid. Alltså att Shiro berättar detta för andra. Jag ska försöka skriva i antingen då-tid eller nu-tid. Att han isåfall tänker väldigt högt ehe. Men här är då "inledelsen"
 
 

Förlängesedan så fanns det en häst, inte vilken häst som helst. Hans namn var Shiro, Shiro var född och uppvuxten i vildmarken men vid 2års åldern flyttas han till en gård vid namn Sunfield. En kvinna vid namn Ellie Sunfield som äger gården var 45år när Shiro kom till gården, hon hade mycket erfarnhet utav unghästar så Shiro skulle inte bli något större problem. Shiro & Ellie fick ett speciellt band, något magiskt var det mellan dom två. Ellie inriktade Shiro åt terräng, han tävlade mycket dom åren han bodde där och kom på fina placeringar. Han var även världens snällaste häst och vem som helst kunde rida honom utan några som helst problem. Han bodde hos Ellie fram tills det året han fyllde 15, det var då allt hände. 
 
Ellie's barnbarn Haley var ofta på gården och red ponnysarna som fanns där, en dag pekade Haley på den svarta valacken Shiro. Ellie skrattade och gick självklart med på att Haley skulle få rida Shiro. Haley var endast 9år men en duktig ryttare och Shiro var ändå inte så stor. Ellie följde med på turen vid Grådaggskusten, dock gick hon bara med på sidan om. Haley ville trava lite på rak sträckan som väntade dom runt hörnet, Ellie såg inga problem med det och lät henne göra det. Haley satte igång Shiro och dom travade igång, efter att ha kommit halvvägs så trampar Shiro snett på klippkanten och faller ned, Ellie utbriset i panik men vet inte vad hon ska göra, hon hör hur Haley skriker men helt plötsligt tystnar det. Ellie ringer efter hjälp och efter 10min kommer det poliser & ambulanser. Haleys mamma och pappa är på plats och Ellies man. Haley förs till sjukhuset men efter 15min i ambulansen så lämnar hon jorden, Ellie fortsätter dock leta efter Shiro som är bortlöst försvunnen. Det börjar mörkna, Ellies man Harald försöker få med Ellie hem, även Ellies dotter Ingrid ringer Ellie flera gånger och  påminner Ellie om att Shiro är djävulens häst. Klockan slår 23 och Ellie går med på att gå hem med Harald, helt skakis efter händelsen. Det gick så fort. Ellie kommer hem och sätter sig i köket, hon vägrar prata, hon bara gråter.. hon har förlorat hennes 2 bästa ägodelar. Harald försöker trösta henne, men han ser något som går mot gården. Han springer ut och ser att det inte är någon mer än Shiro. Harald ropar på Ellie, hon springer ut och tårarna rinner. Hon kramar om Shiro riktigt hårt och bara önskar att ingenting hade hänt, hon kollar runt på honom och ser att han har massa sår, dom ringer genast veterinären som kommer ut. Veterinären säger att det inte är något större fel, han måste ha landat i vattnet och är bara lite chockad över allt. Ingrid och hennes man har kommit till gården. Ingrid är riktigt argsint och försöker övertala veterinären om att avliva hästen. Ingen ska behöva rida ett sådant monster, Ellie försöker övertyga om att situtationen inte är så. Dessvärre kan hon inte vinna, Ellie tvingas antingen att sälja Shiro eller avliva honom. 
 
Ellie lägger upp en annons som berättar mycket om Shiro, och även om händelsen. Flera veckor går utan några som helst svar. Ingrid säger att om han inte blir såld inom denna månad så kommer hon personligen att göra slut på hans liv. Efter ytterligare 2 veckor så ringer en tjej. Hon berättar att hon heter Jennifer och är 17år gammal, hon är väldigt intresserad utav Shiro och förstår Ellies situation. Jennifer förlorade nämligen sin mamma vid en galopp tävling för 5år sedan, Jennifer kunde inte behålla hästen efter sin mor då han blev tvungen att avlivas och vill nu rädda Shiros liv. Jennifer tror inte på monster, änglar eller andra väsen. Men hon tror på kärlek. Jennifer erbjuder Shiro ett bra hem. Ellie blir väldigt lycklig utav detta samtal och dagen efter kommer Jennifer på besök. Hon får genast hälsa på Shiro och Ellie berättar om hans liv. Jennifer blir kär på direkten och säger att han är välkommen hem till henne på en gång. Ellie är jätte tacksam för att hon vill ta Shiro med tanke på omständigheterna. Efter 1 vecka är det dags för Shiro att flytta. Ellie fäller tårar för honom men svär på gud att dom en dag ska träffas igen. Shiro går in i transporten och där börjar hans resa mot stjärnorna. 

I denna serie kommer ni även möta vissa andra hästar på gården från och till.
Dessa är dom människorna/hästarnaa vi kommer få se mesta dels av. :D
 
Sunfield gården. (Shiros första hem)
Ellie Sunfield.
Harald Sunfield.
Ingrid.
Haley.
Shiro. (Häst)
Sanna. (Häst)
 
Valedale. (Shiros andra hem)
Jennifer Frost.
Margareta Frost. 
Knäppa-Wille. (Häst)
Tyson. (Häst)
 
Häst pensionatet. (Shiros tredje hem)
Dorothy Jarlasson.
Pearl. (Häst)
Äpplet. (Häst)
 
Jag vet inte hur ofta, eller när jag börjar lansera ut varje kapitel utav denna serie. Om jag ens startar den. :D Men, här är isåfall inledelsen utav min serie, vad den handlar om osv. :D
Säg gärna vad ni tycker, kom med idéer, önskemål, klagomål, åsikter jada jada. c;
 
 
 
 

Kommentarer
Skrivet av: Sofia Youngwright

Serien var jättebra :D Du kan ju skriva en liknande serie om de andra hästarna också kanske :) ;) ;D :D

Svar: Ah, vi får allt se om jag pallar haha x)
Jenny Snowhill

2014-01-10 | 17:55:05
URL: http://sofiaandsilverhope.blogspot.se
Skrivet av: Amanda Silverlord

Riktigt bra berättelse hoppas den fortsätter :D

Svar: Tackar :D
Jenny Snowhill

2014-01-11 | 11:54:06

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback