Ooooonsdag!!!!!

Ni hörde rätt 8D jag mobil bloggar nu så inga bilder tills imorgon xD
Just nu ligger jag i sängen och glor på min och emlan(silverhaven)'s favorit film. ;)


Skilsmässan.

Det tog slut efter nästan 6 månader. Jag ska inte ljuga, det var dem 6 bästa månaderna i mitt liv. Men allt har ett slut, nu fortsätter jag livet!
- jag borde ha förstått när du tittade bort, att allting har ett slut och allt det vackra är kort - 
Tack för dessa månader!


<3

Här står en stolt blivande mamma och en blivande gudfar. :')
Bättre bilder får ni imorgon! VI ÄR SÅ LYCKLIGA FÖR DIN SKULL WINTITS!

Noggé is back!

ja, som sagt.. Noggé har varit lite sjuk dem senaste veckorna och prov svaren visade att han fått en rejäl influensa. Han mår lite riktigt bra än, men han har fått vila och får den mat han behöver m.m. :) Men idag var det första gången på länge som jag äntligen fick sitta upp på häst ryggen! :D Dock har jag inte sadlat honom än, utan det väntar jag med. =D
 
Passade även på att longera honom lite bakom vingården!
 
Känns bra att veta att han inte mår sämre. Trodde ett tag att han hade något allvarligare!

Förlåt!

Hej,idag har bloggningen varit usel det vet jag. Imorgon kan ni få veta vad jag tyckte om onsdagsuppdateringen.
Men, jag tänkte säga att vi nu har skapat upp tävlingsbloggen. :D 
 
~dbcchampions.blogg.se~
 

Onsdag igen!

 
Imorgon är det onsdag igen! :D Och ni vet vad det betyder <'3
Så, vad tror du ska komma! :D 

DBC champion.

VI har valt ut namnet på våran tävlingsblogg. :D Och det blev dbc champion. :D 
Jag tänkte spoila lite med hur våra anmälningsblanketter kommer se ut! :D
 

hell yeah!

Ja, jag och april kom fram till att DBC inte alls har så mycket ridlektioner,ridtävlar ect. Kanske en och annan stillhoppning hit och dit. Men, vi tänkte nu skapa en seriös tävlingsblogg där vi lägger upp tävlingar allt från 1 månad till 1 vecka i förväg. Dessa tävlingar kommer kanske inte vara sådär jätte ofta men stora kommer dem vara. Våran första plan är en cup i 5 olika grenar, för att anmäla sig till en tävling kommer ni att få ladda ned ett formulär och fylla i det, där efter skicka det till oss. :) 
Om det skulle vara så att du INTE kan ladda ned och skicka så kan vi göra ett undantag såklart. :D 
Vi kommer först att arrangera för våran klubb men efter ett tag kommer vi såklart ha för alla! :D 
Vi kommer även att låta er som vill arrangera egna tävlingar ect. :) Där gäller samma sak som med anmälningen och undantag kan ske! :D Detta kommer bli spännande och se hur det blir. Troligen blir bloggen klar imorgon om allt går rätt till! :)
 

Lek stund!

Eftersom att Noggé vart sjuk ett tag och inte kunnat bli riden så han har gått runt i hagen lite mer än dem andra pollarna, men idag så tog jag mig friheten och åkte ned till Moorland och släppte Noggé lös och lekte lite med honom! :D Det uppskattades.
 
 
Verkligen en underbar känsla! 
Tror nog jag kommer göra detta flera gånger. :D  Han är otroligt snäll och att han inte smet var ju verkligen underbart, med tanke på att jag inte haft honom så länge! :D Han verkar vara trygg. Nu hoppas vi att han blir frisk och kan börja träna inför sommaren! Ska till veterinären med honom vid 20.00 och kolla vad hans problem är! :D

Helvetes portar.

Jo, igår knackade jag verkligen på helvetes portar kan jag säga. Allt började med att Emlan sa till mig i förr går att  på söndag ska vi göra en outfit av silverglade hjälmen och jag gick med på det, vi skulle bara göra en outfit thats it. Men, sedan började vi slå vad om vem som kan hålla outfiten på längst, sedan tvingade hon mig byta hår.
 
Jag, Jenny Snowhill byta hår, går det ens ihop?
Sedan kom April och sa ett lysande förslag. Klä ut oss till varandra. Jag fick bli App, Emlan blev Jen och April blev Emlan. Vi hade verkligen ett svårt jobb med att få med April i vadet, men vi lyckades. Vi höll dessa 'skepnader' rätt länge, kanske 1 timme. Men, sedan började vi prata om andra hår och funderar på sido håren i olika färger, jag tog över den blåa färgen. Jag trodde verkligen att jag skulle få återgå till den gamla Jen. Men nej, drömmen försvann och vi började om. Alla köpte tillbaka sina egna frisyrer och sedan började vi med denna fula outfit igen. Det tog på pengarna men, nu får vi se! Jag kommer troligen ge upp när som. :)
Detta blev då min verision av April! :)
Så, vad blev då sumeringen?
Jo, jag hade kul på cupen! :)  Men, nu sittandes här på min stol och knapprandes på min gigantiska kaka återvände jag från helvetet och kommer plumsa runt i starstable enorma värld. Tack för mig!
 
 
EDIT : - VI FÅR BYTA OM NÄR VI TAR KORT!

MUSTACHES 8DDD

 
EHEH, titta på rubriken.. en söt mustach med ögon <3
Min snälla friend april har även fixat bilden på Rokkis på headern, som ni ser har han svart man & svans

Eftersom jag kommer ha en svart man + svans på honom när det går oså. :) Så jag gjorde det i förväg. :D 
Och mina träningsplaner är då
 
Swante level 15. 
Noggé level 15.
Varför noggé före rokkis?
jo, utifall att sso lägger ut en rokkis färgad häst med svart man säljer jag ju den jag har nu och köper den istället så slipper jag slösa på level dagar för det tar ca 21 dagar att levla en häst så! :D 
Vi hoppas på det bästa! :)
MEN om det kommer ut att man kan levla sin första häst så kommer Bay gå först av dem alla! :) Thats it. :)
Och nu till mustachen. Jag har velat haft en stor gigantisk mustach på min bakgrund på bloggen för det har ju ingen annan, men app sa att det lär bli svårt med tanke på allas olika skärmar oså. SÅ, Jag bestämde mig för att endast ha en mustach på rubriken, cute ;)? 
Ni kan få en bild bomb på lite olika vis vi försökt! :D
 
Me like. ;) 

Vad pysslar jag med..

... utanför datorn. Jag gör ju inte så mycket mer än och spelar sso på min fritid om jag inte umgås med vänner vill säga. Men, när det är fina dagar som idag! :D Då är jag ute och fotograferar. :3 
 
Jag har alltid varit intresserad av fotografering (i alla fall dem närmaste 3 åren) jag fotograferar helst djur och natur. :3 Fotograferade mycket hästar när jag hade häst, men nu fotograferar jag mina hundar och marsvin. :3
Har just nu 2 hundar och 2 marsvin. 
Hundarna på bilderna här nere är min systers och min mosters!
 Ut över fotografering älskar jag smink/hårvård och sång! :D

Idag gäller det!

Idag kommer jag in till snowhill, runt 15. Helt ärligt är jag inte sugen för fem öre ^_^ 
Jag har återigen fått intresse för irl livet precis som tidigare gånger när jag inte spelat på ett tag, visst kul att få prata med sina vänner oså, synd att detta inte är juli/augusti då hade jag faktiskt kunnat ta saken i egna händer och sagt adjö på ett enkelt vis. :) 
 
Men, får väl lära mig att älska spelet once again. :)) 

!

Eftersom jag ska se på bio ikväll så kan ni få en kvälls låt! ;DD
Kanske gör något mer inlägg.. who knows. Ska till Stockholm imorgon och hämta min mosters hund så jag kanske kommer lagom hem till 15.05. ;) 
Längtar <'3
 

yay!

Yay, dubbla sc helg nu 8DDD

Jag har förvisso ingenting som jag suktar efter.. har inte känt på otroligt länge att - omg, den där SKA jag ha - Inte sedan jag kom in i gåd faktiskt, för varje gång jag velat ha något så har jag köpt det ingenting har varit ivägen oså. Men jag är beroende av starcoins, även om jag inte använder dem, så är jag beroende. Imorgon kommer jag in och jag lämnade mitt konto med 1400 tror jag, men ska utöka medhela 4000sc. :) 
Så, slipper jag känna att OM det kommer fler hästar jag vill ha så finns det inget som säger nej för att köpa den 8D 
 
Kanske blir fattig irl efter detta men.. ;)