Dagens uppdatering.

Dagens uppdateringen ger jag en stor diss åt. Jag hade så längtat till huvudberättelsen, och nu kom dem. Tänkte först aha, okej bara uppdrag då måste det vara riktigt spännande. Men, nej. Det var väldigt korta uppdrag och jag tyckte dem var dryga. Nej, jag vart grymt besviken på dagens uppdatering. Så besviken att jag inte ens tänker ge den noll kakor. Besviken jenna. ;-;
 
 

Kommentarer
Skrivet av: Sanna |

Hej! Hur gjorde du så att headern byter bilder då och då? Har letat hur länge som helst efter hur man gör sån header!:D

Svar: googla på animeringskod :D
Jenny Snowhill

2013-07-31 | 21:40:29
URL: http://sannabriink.blogg.se
Skrivet av: Nellie Beecamp

Håller med dig. Trodde vi skulle få massor av kul när historian fortsatte och inte bara en dag. Och de där jäkla breven som man skulle fixa en för en, alltså nej bara nej ;-(

Svar: Håller med, jag fick inbilla mig att det var hot brev... :)
Jenny Snowhill

2013-08-01 | 01:01:32
URL: http://fluffyfighter.blogg.se/
Skrivet av: dedu -.-

fy vad otacksam du är! teamet bakom sso har säkert jobbat jättemycket på kanske nästa elr nästnästa uppdatering, sluta vara så jävla otacksam!

Svar: Jag är inte så - jävla otacksam - som du påstår. Jag uttryckte min åsikt. Jag tyckte denna uppdatering SÖG med stora bokstäver. Dem har säkert jobbat röven av sig, men alla kan inte bli nöjda med saker och ting. Nu blev inte jag nöjd med denna uppdatering. Så knip käft om du inte ens kan säga vem du är. :)
Jenny Snowhill

2013-08-01 | 11:35:31
Skrivet av: Jennifer Northlake <333

"Dedu -.-" du kanske uttryckte dig liiite fel? Jenny kanske inte tyckte om den SÅ mycket, men då behöver inte du (Jenny) skriva: "SÖG med stora bokstäver", jag håller med "dedu -.-" litegrann faktiskt..

Svar: Jag struntar fullständigt i om jag låter otacksam. Jag uttrycker mig hur jag vill på min egna blogg, och jag håller fortfarande vid att JAG tyckte uppdateringen sög. :) End of story.
Jenny Snowhill

2013-08-02 | 21:22:57
Skrivet av: Anonym

OCH Jenny, om du nu tycker "knip käft, det var min åsikt"... "dedu -.-" Har oxå en åsikt! h*n tyckte att du uttryckte dig som otacksam, och det var h*ns åsikt. asså.. ni har två åsikter, du kan typ inte säga att h*n har FEL, för ni har 2 åsikter -.-

Svar: Nej, men att kalla mig otacksam är mer en förolämpning. :) Och vad är grejjen med att alla som nu ska skälla på mig är anonyma.
Jenny Snowhill

2013-08-02 | 21:47:18
Skrivet av: Jennifer Northlake <333

Jag ber om ursäkt om du tyckte att jag lät arg/sur. Ledsen:)

2013-08-03 | 00:28:22

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback