Spacekiss aka Krezip.

( Innan jag börjar måste jag säga att Krezip är inspererad utav en riktig irl polle som jag följt lite titt som tätt genom åren. ) 
 
Spacekiss eller Krezip som hon är mer känd för är ett holländskt import hon sägs vara en appaloosa pga hennes leopardtigererade färg. Men Krezip är kraftigt byggd och är 158cm. Krezip är en dressyr häst i första klass. Hon har tävlat och tränat dressyr i snart 10år. Krezip är även väldigt lyhörd och lyssnar på sin ryttare. Krezip har 3 avkommor och alla har blivit dressyr hästar. Hennes steg är otroliga och hon älskar frihetsdressyr. Krezip är 13år och hon kom till moorland för att bli uthyrd till små dressyr älskare. Men jag fick nys om henne och slog till direkt. Fick testa henne några gånger och nu står hon uppstallad i sitt nya och långvariga hem! :D 
Vi kommer deffenetivt satsa hårt på dressyren. Krezip är tränad upp till MSVC men endast startad i LA. Krezip har ett fint steg och bra undertramp! Hon är även 75% trafiksäker, går bra i grupper. Krezip är verkligen ingen hopphäst och gillar heller inte att vara ensam. Så hon ska hälst ha sällskap utav häst eller ryttare i större delen utav hennes dagar. Krezip är lite små knepig att lästa beroende på hur stor transporten är. Tidigare ägare hade en  transportbil och där fanns det inga problem. Krezip kommer gå som en dressyr häst för mig, och kan även bli utlånad för folk som vill lära sig på en bra häst eller tävla med henne. 
Namn - Spacekiss.
Smeknamn - Krezip. 
Ålder - 13år. 
Kön - Sto.
Avkommor - 3.
Mankhöjd - 163cm.
Ras - Appaloosa. 

Kommentarer
Skrivet av: Anna

Är det den här Krezip som du inspirerats av? :O

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=745251&inriktning=&typ=

Svar: Japp! :D
Jenny Snowhill

2013-08-17 | 11:58:35
Skrivet av: Feya

Denna Krezip? Haha vet inte om det är samma då annonsen inte finns kvar OnO

2014-06-22 | 00:29:06

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback