Spoilers :DD

Nu till ännu mer spoilers om Dead Island. :D Jag har manus klart för tredje avsnittet, men jag låter er vänta en stund till. Tills dess vill jag presentera dem kommande karaktärerna, deras handling i serien och info om dem, så jag slipper ta upp det i tredje delen! :D Så, återigen fram med den gosiga spindeln och njut. ;)
 

Ajattra.

 Ajattra är The bitters ledare och en utav dem första smittade djuren. Ajattra lever i skogens mörkaste dalar och rör sig väldigt sällan i skogen mer än på natten. Ajattra är otroligt snabb då hon är en f.d galopp häst. Ajattra lyckas ofta få tag på sitt byte, när hon väl jagar. Ajattra blev svårt skadad när hon väl blev smittad. Djuren slet i hennes skinn och hon förlorade i stort sett hela vänster sida. Ingenting kan få henne ur fokus. Ajattra kommer inte synas så mycket i del 3 utan hon kommer bli nämnd några gånger, men ni kommer stöta på hennes anhängare. Ajattra kommer mest synas i del 4 & 5. c: 
 

Scar.

 
Scar är en blind zombie men har otroligt luktsinne. Scar är endast 6 år gammal och är Ajattras närmaste anhängare. Scar luktar sig till sitt byte men för att vara blind är han väldigt diskret. Han blev smittad utav 3 hungriga vargar och därav sina giganska ärr vid ryggen och höger sida utav halsen. Vargarna skadade därav hans synförmåga.  Scar kommer vi få se lite av i del 3 och 4, men vad sker i del 5?

Big Brothers.

  Är ett gäng friesrar från 7-12års åldern där Akora är ledare. Akora känner man igen pga sina 2 gröna(?!) sår vid höger sida utav halsen. Akor är ledare utav BB's men även ledare för en större folk grupp bland bergen.
Akora & hans lillebror Shotora är verkligen inte det dem utspelar sig för att vara. Deras hemlighet är väl bevarad.
Vi kommer endast hinna se ytterstlite utav dessa två i del 3. Mest i del 4 och lite i 5.
 

Fuji.

 
Fuji är en liten hög gravid ponny på 14år som anslutit sig till flocken där Sky & hans vänner är. Fuji är otroligt snabb och väldigt bra att ha, men. Hon är ju trottsallt gravid. Och inte med vem som helst, utan en zombie. Kommer fölet klara detta? det sägs ju att fölet kommer äta upp henne innifrån. Fuji kommer endast synas i del 3, och kanske i del 4. Beror på vad som kommer att ske. ;)

Magiska Bay.

Magiska Bay sägs endast vara en myt. Att han ska leva i dem grönaste skogarna, men det finns ju inga gröna skogar kvar? 
Magiska Bay är en häst vars själ tillhör gud. Han kan se in i framtiden när tiden är inne och han tror på allt som har med gudar och andar att göra. Och är självklart livrädd för djävulen. Magiska Bay berättas väldigt mycket om i del 3. Många myter och legender kommer fram, även en hel del svar. Magiska Bay kommer endast visas i del 4 om han nu finns. 
 
Detta är då en förhandstitt på dem nya karaktärerna som har en större betydelse i serien! :D 
Hoppas ni gillar serien so far. ;) 

Kommentarer
Skrivet av: Cecilia Starhill

Jag hade ingen spindel så jag hämtade min gosiga kanin istället c: <3

2013-07-18 | 14:01:24
URL: http://Ceciliastarstable.blogg.se
Skrivet av: Tuva Goldvalley

Det kommer bli så grymt 8D

2013-07-18 | 15:56:42
URL: http://fluffyfighter.blogg.se
Skrivet av: Bellis ♥

Heter de inte de dräktig med djur o.o <3
Och jen jag avgudar dig, tack snälla för jag fick gå med i dbc. <3333333

Svar: hahaha, jo det gör det säkert. xD
Jenny Snowhill

2013-07-18 | 16:09:44
URL: http://Jorviklife.blogg.se
Skrivet av: Josefine MoonFall

Coolish :o

2013-07-18 | 22:18:23
URL: http://myjorviklife.bloggo.nu
Skrivet av: Nikki Westlake

Nämen usch vad läskig Ajattra såg ut haha. :( Men jag älskar serien! You go girl! ;D

Svar: Aw, tack! :D
Jenny Snowhill

2013-07-19 | 09:14:26
URL: http://nwestlake.blogg.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback