Går dagens stafett!

Ja,igår var det ju fett stafett! :D Och dbc representanter var
 
Andrea Northlee
Alicia Starnight
Moa Winterland
Ruth Shortwood
Lucy Westlake

Vi hade tränat otroligt hårt under den senaste veckan,planer på att ta hem segern. Visst vore det kul att vinna. :D 
Med tanke på att vi vann maratonet så ville vi gärna vinna stafetten! :)
Men efter vissa omständigheter som hände vårat lag påvägen så halkade vi efter till en sista plats som sedan ruth och moa tog igen! Och vi placerade oss på andra plats och sedan var det dags för lucy! 
Lucy tar ikapp på Rebecca men lyckas inte komma in före henne men dem var inte mer än få sekunder efter. Så jag kan inte vara mer stolt över mina tävlande att vi kom på en andra plats! Det är otroligt härligt med tanke på hur vi kämpade under denna stafett, all nervositet, all spänning. :D Grattis Rainbow Dragons för första platsen! :D 
Vi ses väl antagligen igen i en annan tävling. :D 
 
Men just nu ska jag ta hand om mina hjältar extra mycket! :D

Varsågod Amanda!

 
Där har du en jen i sidohår.. :) 

nytt utseende!

ja.. :D diamondbubbles.blogg.se har fått ett helt nytt utseende.. okej inte helt nytt. ;)
 
Headern är utbytt till en ny! :D vi tyckte att de vore gulligt om jag är större än april med tanke på åldern oså.. xD
Och sedan sa april att bloggen handlar ju om dbc och det är lite tomt om vi står där ensamma så vi fixade bilder från event m.m i bubblorna. :D 
Och även när du kommer in i bloggen kan du höra dbc's klubblåt spela. :D Det ger verkligen en underbar känsla att nu har man kommit rätt.. <3 :')
 
Jag älskar allt nytt som hände där,fast igår började ja bli tokig på musiken som kom upp hela tiden xd men såhär i efterhand diggar ja den riktigt mycket ;) 
 
Klicka på bilden för att komma till bloggen! :D 

We are...We are....

.... Family. 
 
 
Nu har vi gjort om lite på dbc bloggen! :D 
 
http://diamondbubbles.blogg.se
http://diamondbubbles.blogg.se
http://diamondbubbles.blogg.se
 
När du kommer in så kommer DBC's klubb låt att spelas. :D 
I will always return. :D Du kan enkelt pausa låten genom att trycka på paus ikonen längst ned på skärmen och även kontrollera ljudstyrka utifall du fortfarande vill lyssna. :'D
 
We are.. We are... not your ordinary family..family... but we can all agree that we are close  as close can be! :D
 
 
Grattis åter igen min älskade. En dag kommer vi gå under tillsammans.. men den dagen är inte idag ♥

10 månaders dagen firar vi med...


Grattis!

Idag är det hela tio månader sedan dbc skapades. :D Gud vad tiden springer iväg när man har roligt. Vi har hunnit med en massa saker under dessa 10 månaderna. Och nu inväntar vi den stora festen den 29 maj. 1års dagen.. här kommer dbc <3

Tränsen!

                     Tränsen som enligt nyheterna skulle varit i SGB hade visst hamnat i VG :D
              Tack vare dessa träns fick jag en ny outfit. :D Köpte förrövrigt  det vita,svart/rött,svart/blå och svart/lila

Jaha.. bra eller dåligt O.o?

Detta fick vi från dagens uppdrag och sedan 2st western träns till GÅD.. Dock hade dem glömt tränsen i SGB jag som väntade på ett svart western träns. :c 
 
 
 

Vad hände i VG !?

Förövrigt flyttade jag till VG idag..saknade det något enormt!!!!!!!! :D
 
Men, ja.. förra vecka kom ju billys blomsterträdgård till kartan.. 
Och denna vecka kom en ny väg där den random muren var :D
 
Ursäkta kläderna..jag samlade på mig alla kläder från dagens uppdrag xd
 
 

Det nya champiset!

Well well well.. :)
 
Det nya championatet överträffade faktiskt mina förväntningar.. visst det verkade lite svårt och tar nog en stund att ta reda på vad snabbaste vägen oså går.. men det var roligt. Endast för att det regnar,åskar,faller träd och rullar stockar. :) Jag tycker det bör regna i sso också,det vore hur coolt som helst! :D 
 
Men, rosetterna får en fet diss.. gigantiska och en jävla hjälm i sig. :) Men men.. :)
 
                                          
 
 
 
 
 
 

Champisarna...

Ja.. tänkte passa på medans man inte kan spela sso att förklara min största hat till champisarna 8D...
 
 
Jo.. sedan måååååånga tävlingar tillbaka .. hamnar jag ALLTID med ruth shortwood.. det är ingen slump längre. :))) Speciellt vid GC.
 
Som ruth sa till mig igår.. vi är menade för varandra... att vara rivaler :)
då tänkte jag att sso ville väl fixa det jag och ruth förstörde. Från allra första början var ruth min fiende (utan att hon visste det själv) jag kunde inte kontrollera mitt hat mot henne... :) 
Men jag hade ruth på vänlistan varför vet varken hon eller jag. Vi sa aldrig något till varandra om det inte var ett måste när vi umgicks med våran gemensamma vän.. min första vän.. allra bästa vän... Esmeralda Moonknight (som idag inte finns i sso's värld. Men jag fortsätter att leta.) En dag föreslog ruth att vi bör ta bort varandra från listan då vi aldrig pratar. Men det skedde aldrig.. en sen natt i april.. då det endast var jag vaken utav mina vänner på listan så skrev ruth till mig och frågade varför jag var vaken. jag brukade oftast besvara henne kallt.. men eftersom att min kompis hade slutat hade jag längre inge hat mot ruth. Dels för att jag trodde ruth försökte dra henne ifrån mig. Jag  och ruth inledde en konversation och Ruth sa att hon inte hade velat prata med mig för att jag hela tiden verkat så arg och sur mot henne och det hade jag ju.. men jag ville ju inte erkänna det så jag sa ju bara förlåt xD
Vet inte hur jag och Ruth lyckades bli så bra vänner som är idag med tanke på det förflutna... tror det är tack vare våran gemensamma vän Lucy Westlake. :) 
Även om vi fortfarande har helt olika åsikter så älskar jag henne iallafall.. ;) 
 

Så sso kanske gillade att jag och ruth var ovänner... dem kanske försöker fixa det igen med tanke på hur vi alltid lyckats hamna i samma grupp på championaten.. vem vet.. vi får helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda oss. :)
 
 

Efter ett par om och men...

 
Så blir det denna tröja som kommer skickas in till supporten.. eller något sånt. Hade egentligen inte tänkt skicka in alls.. men jaja. :) Vad har man att förlorar!
 

Ondags uppdateringar!

Hejsan allihopa och glad påsk på er!
Först och främst så vill vi tacka er för alla mail med t-shirt designs vi har fått! Ni är väldigt duktiga och ni har inte gjort det lätt för oss att välja ut de tre vinnarna.

Nya uppdrag:
- Att samla påskägg är en Jorvikisk tradition. Börja med att prata med Felix i Silvergladebyn. Uppdragen är gömda så för att hitta alla måste du utforska vår kära ö! To collect Easter eggs is a yearly tradition on our beloved island. Begin with talking to Felix in Silverglade Village. The quests are hidden so in order to find them all you will need to explore Jorvik! (engelsk blandning jaha... det måste vi anteckna!)

easter.jpg


Hitta alla påskägg!

Nytt championat:
- Det här nya championatet i Firgrove är förmodligen det svåraste och det roligaste championatet på Jorvik hittills!

 

firgrove.jpg

Nytt championat i Firgrove!

Nya träns:
- Nya träns har kommit till Silvergladebyn och till Västkobbens Fiskeby!

Vi kan meddela er att den efterlängtade hästfunktionen kommer någon gång i April! Vi kommer komma med mer information snart så håll ett öga på nyheterna framöver!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
 


Uppdrag.. söta uppdrag... (:  och att dem nu erkänt att häst funktionen kommer  i April. :)
Championat... igen.... nej nu börjar jag tröttna på dessa championat.
 
 

Förlåt. Eller?

Well well well..jag har ju er som faktiskt tittar in här lite då och då och så finns det inga inlägg.... 
Jo,jag har inte orkat..ska inte dra lögner som,jag har inte tid,inget att blogga om m.m jag ORKAR helt enkelt inte blogga :)))))))))))))
 
 
Men, medans jag gör det nu kan jag passa på att säga att.. Det är något som kallas Fett stafett pågång i jorvik och en hel del klubbar kommer vara med inkl dbc. Därför har jag fått lov att välja ut viss personer och verkligen hård träna dem.. :D Egentligen skulle jag tävlat för min klubb men igår fick vi med en otroligt snabb tjej så hon fick ta över efter mig istället! Jag tränade Andrea Northlee riktigt hårt igår natt  och ska fortsätta idag :D 
 

Att göra inför....

....MC och GC. Jag märkte vid 18.00 idag att hamnar man i gc grupp 4 eller neråt så hinner man till MC. Men dina motståndare bör komma in i mål väldigt snabbt och du ska gärna  ha ring för upphämtning uppe. :)
jag hann till mc vid 18 och vid 20 hade jag hunnit om hästen inte skulle fastnat vid utgången från ML, bättre lycka nästa gång! har nu bytt hemstall till moorland. :D Wiii!