Om jag..


Bild läxa ala Jen.

Bild läxan jag suttit och kämpat med och jobbat.. okej nej. c: 
Men, detta är iallafall min bild läxa! :D 

HÖR UPP

Alla som vill delta på dbc's 1 års fest imorgon hänvisas till detta inlägg. c:
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJENÄRBÄSTTRALALALALÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Den stora festen.

Imorgon kommer DBC's största fest att slå till. :D 
Vi har planerat detta enda sedan januari 2013. Att fira ett årsdagen på något speciellt vis. Tyvärr var den 29 maj på en onsdag, och vi valde ju att ha den på en fredag istället. Vi hoppas att så många bubblor som helst dyker upp. Hur kan dem missa dbc boxen lixom. c; 
 
 

Tröttjen_123

Jag slutade 12.50 idag. c: Det var mysigt..jaja.  :D
Men, jag hade lovat min kompis att följa med på stan, så vid 13 kom bussen och vi har vart nere i stan enda fram till 16.10 då min buss gick. c: Det har varit underbart väder om man är hemma och solar eller spelar starstable. Men, nu var jag ju ute. Jag är sällan ute. 
 
Men ja, jag var ute som jag sa nyss, och jag hade svarta jeans, svart t-shirt och en jeans jacka. (ja, jag gillar svart.) Jag har också svart hår, så det blev ju lite varmt. Fick hem väldigt mycket saker och är nöjd. Men, sedan kommer det här jobbiga. Jag hade redan ont i fötterna då mina skor inte är dem skönaste att gå länge i, så eftersom dem håller på att bygga om här i centrum så var man tvungen att gå en jävligt lång omväg för att komma till bussen. Och det började bränna i fötterna när jag var halvvägs. När jag kommer fram till stationen så tro fan dem bygger om där med!!!!!!!!! Jag fick gå runt igen, och hann precis till bussen. Det var svin varmt i bussen och fullt så jag var tvungen att stå hela resan. När jag kommer fram till min avgång så måste jag alltid gå en bra bit för att komma hem då jag bor mitt ute på landet. Och solen lös på mig hela tiden och det var nytt grus så det gick igenom skon. Sedan kommer jag hem,jag ser mitt hus OCH SNACKA OM ATT JAG BLEV GLAD ;___; VÄRSTA GLÄDJE TÅRARNA. Nu har jag precis duschat.. och jag bara lever livet. Kanske blir dålig bloggning idag, för jag ska tidsinställa inlägg till söndag och lördag! Samt för imorgon då det är dbc fest och jag som är så lyckligt lottad måste upp 7 dagen efter ;_; iiiiip.

Om jag..

 

Min dag.

Ehm, borde jag börja med sumeringar?
Nej, jag orkar inte.
 
EHEH. Men, idag har jag faktiskt hjälpt Frida Silverside. c:
Hon behövde bilder med text på till sin blogg, så jag gjorde lite. c:
plus tre andra bilder. :D Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :D

level 15...trallalalalalal

 
 
Idag kom mårten till level 15 och Swante har tagit en paus i champisarna. Nu kommer Mårten in istället, hans första champis var FPC där han sprang in ett silver, samtidigt som han bröt nacken. :)
Men, lite plåster hjälpte, och nu ska vi se. c':
 
vilken häst tävlar du mest med?!

Problemos.

Jag har lite problem. Jag älskar mitt korta vita hår otroligt mycket, jag har haft det som ett sådan här 'seriöst' hår enda sedan december 2012. Men, längtan att kunna byta hår och ha det ett tag har kommit ifatt mig. Jag har ett få tal gånger försökt byta till svart långt hår, men misslyckats. Det har enligt min egna åsikt varit fint, men det känns som om jag byter ut en del av min jenighet. Den mest osäkra delen ungefär. Hur mycket jag än trivs i det är jag typ, rädd för att någon ska komma och ta min jenighet ifrån mig så fort jag ser någon med denna frilla. :s iipiiip. Jag behöver eran hjälp. Ska jag satsa på någonting nytt eller behålla min jenighet. :D 

Oplanerad Hoppträning.

Juste, för någon dag sedan så tog jag mig en ute tur på Hantis för att lära känna honom, och eftersom det oftast är folk ute och rider på morgonen så valde jag att vänta lite till senare. När jag kom till stallet så blåste det lite lätt och det var rätt molningt. Jag tänkte inte mer på det och började sadla Hantis, jag tog på mig min ridrock och ledde ut honom. Jag kände att det duggade lite lätt men jag tänkte inte mer eftersom vi inte skulle ta någon timmes runda. Vi började skritta mot Gylleneåsarnas dal men vi hann inte längre än till ridhuset då Hantis blev livrädd för åskan som började komma. 
Jag tog genast in Hantis i ridhuset för det kändes inte värt att stanna kvar ute eller att rida hem. Jag fick helt enkelt vänta bort ovädret. Medans jag väntade så började jag testa hans hoppning lite mer, och vi kan säga att vi har kommit varnadra mycket närmare nu. Vi hade säkert värmt upp i 30-40min och därefter vart det så varmt att jag fick lov att ta av mig min ridrock och sedan börja hoppa. Det hade varit någon tjej före mig och hoppat ca 95cm så jag fixade en banan och testade honom. 
Han var väldigt skön i traven och galoppen, men hans hoppteknik är underbar! :D 
Han kommer verkligen bli startad sommaren 2013 i någon tävling eller cup. Och jag vet dock inte om han följer med till Valedale i sommar då han känns väldigt lätthanterlig och det känns som om han redan kan allt, och därför tjänar jag mer på att skola Swante, Shacco eller Mårten. 
Efter ca 1-2 timmar började det sluta åska och där med kunde Hantis och jag lugnt rida hem. Det var verkligen underbart att få lära känna honom lite mer. 

komigen.

 
Kom med en massa förslag, på vad du just vill läsa om. Ge mig lite uppdrag. :D
Skriv någonting du vill se mig göra, eller blogga om. Jag går med på det mesta. c': 
Eller borde jag fortsätta i den takt jag gör?
 
och blir det tillräckligt mycket uppdrag börjar jag med - veckans challenge - :D 
Och det är att ni ger mig uppdrag, jag väljer ut en av dem och utför dem och lägger upp på bloggen. 
Vore inte det kul!? :D

Om jag..


Onsdags uppdatering 29/05-13.

Hejsan allihopa!
Här kommer denna veckas roliga uppdatering med uppdrag, och ett nytt championat!

Uppdrag:
- Vingårdens trädgård börjar ta sig! Fortsätt arbeta med Björn och Agnetha och deras trädgård även denna vecka!


Den en gång så vackra trädgården, börjar se ut som den en gång gjorde!

Nya kläder och utrustning:
- Nya kläder och utrustning finns nu i affären bredvid Björn och Agnethas hus i Vingårdens trädgård!

Nytt championat:
- Ett nytt championat har öppnats på Jorvik och denna gång är det Fort Pintas tur att hålla i tävlignen! Ryktet säger dock att skummisar från Dark Core försöker förstöra det nya championatet...


Nytt championat i Fort Pinta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Uppdragen måste jag hissa otroligt mycket, i början var jag skeptisk och tänkte mer att uppdrag med blommor måste vara svin tråkigt. Men, jag har öppnat ögonen och ser att det blir otroligt mysigt och fint och jag verkligen längtar tills det blir klart! :D Nya kläder alltid kul, vi får se om dem är fina dock. 
Jag är skeptisk mot dem nya kläderna, och kan inte framföra ifall dem är dåliga eller bra. Har som sagt inte tittat på dem än. Men, om dem är samma modell som förra kläderna och ungefär samma färger ect så får dem en stor fet diss. :) Vi får helt enkelt se. Championatet är lite tråkigt, börjar bli för mycket. Kanske ångrar att jag sa detta nu, men isåfall kommer jag fylla på inlägget med mer åsikter.
Tråkigt att inte nya hästar kom med. :( 
Med tanke på hur det ser ut just nu vill jag ge uppdateringen 3 av 5 kakor.
Men, vi får se hur bra championatet är och hur pass fina kläderna är. :)
 
 


365 dagar.

 
 
 ~ Detta år har gått otroligt fort, det känns ju som om det vore igår. Okej nej, det känns faktiskt som ett år sedan jag skapade DBC. Men det är helt sjukt att vi orkat hålla ut såhär länge. Det är inte många klubbar i starstable som hållt ihop 1år. Vissa klubbar är påväg in i sitt första år nu. Och dessvärre vet jag bara 1 klubb som redan passerat 1 års dagen. Att äga dbc det är något utifrån vardagen. Det har verkligen inte varit enkelt,  en resa. Men, jag skulle verkligen vilja tacka varenda kotte som satt sin fot i dbc. Vänner så som fiender. Tack allihopa, för att ni gjort detta år till något att minnas. Sedan hur länge dbc kommer finnas nu beror helt på om vi sätter nya mål. 
Men, nu ska vi njuta av denna dag. Och såklart av sommaren. Ännu en gång tack till er allihopa! :D ♥ ~

DAAADDAAAADDAAAAAMMMM