Det är fredagkväll!!

Idag är dagen vi alla väntat på! :D Fredagkväll mina kära läsare!
Själv är jag inte hemma just nu, Pawie skulle levla och ta hand om mina hästar! :D
 
Men nu till verkligheten, vad ska ni göra en fredagkväll som denna?, jag själv har tagit mig steget ut från min hus  och in till verkligheten. Jag och mina kompisar ska vara i min blivande lägenhet och ha en mysig kväll. :D
 
Men vad ska ni kära läsare göra denna kväll? Jag känner mig helt hyper just nu. :s Men jag kände att jag ska skriva lite inlägg så ni har någonting att läsa ikväll, om detta nu kallas för läsning. nEJ JAG HAR FÅTT FÖR MYCKET SOCKER. :(
 
avslutar detta med en bild!
 
Detta är den allra första bilden jag la upp på min blogg men tror inte den publicerades!
Detta är då min kära Winterwood som klappar Bay då han en gång i tiden var älskad.

Någonting jag inte berättat.

Ni minns väl Spacekiss (Krezip) & Amethysttear (Amatör) ?
 
Två utav dom finaste hästarna i mitt stall. Jo, jag äger ju inte dom längre. Jag tänker inte dra en historia som att vi inte passade ihop bla bla. Utan jag hade helt enkelt inte tid eller plats att ha Amatör & Krezip just nu.
Krezip är tyvärr för grå för min smak, men det var kul så länge det varade hon är en fin häst, men tyvärr ingenting för mig. Samma med Amatör. Amatör är riktigt fin men eftersom att jag slapp levla honom så red jag honom inte mer, han var jätte fin i början och red honom hela tiden och jag tror det är problemet när jag väl köper en ny häst rider jag den så mycket att jag tröttnar. Därav försöker jag skifta mellan Storm & Ron nu.
Men, jag vet inte om Amatör och Krezip kommer komma tillbaka till mig. Jag vet att jag vill och kommer återanvända Spacekiss aka Krezip. För jag tycker Krezip är ett sådant fint smeknamn.
Nu hoppas jag att jag inte kommer sakna dom allt för mycket. Men speciella hästar det var dom!
 

1år & 6 månader.

Idag är det exakt 1år och 6 månader sedan DBC skapades. Ett helt halvår har gått såhär fort, det är bara 6 månader till och vi blir 2år. Det är kul och se hur vi utvecklas som klubb och som vänner.  Jag skulle gärna velat spendera min tid med DBC idag med tyvärr kan jag inte det eftersom att jag ska vara borta hela dagen. Men på lördag så får jag ta igen det jag missat. ;)
 
Jag vill hålla ett tack tal, men vet inte vad jag ska säga så jag nöjer mig med ett enkelt tack! :D
Tack till alla er som följt med redan såhär långt och jag hoppas ni orkar hålla ut i några år till. c;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komihåg julkalendern!

PASSA PÅ ATT ANMÄL ER TILL JULKALENDERN. 31A NOVEMBER ÄR SISTA DATUMET FÖR ATT ANMÄLA SIG. :)
 
Den 1a december kommer första vinnaren upp. Jag har fortfarande inte valt om jag ska köra vinnare varje dag eller varje söndag. Det återstår att se!
Klicka på bilden för att komma till rätt inlägg. Anmälningar HIT räknas INTE.

Onsdagsuppdatering!

Idag mina kära läsare är det onsdagsuppdatering och jag själv sitter på en tråkig naturkunskapslektion. :(
Så, jag lekte lite i photoshop!
Jag slutar runt 15 idag och då ska jag försöka blogga! Jag känner att min blogglust har återkommit faktiskt, men det kan vara jobbigt att sätta sig ned att skriva när man inte har tid osv. Men, ska försöka förbättra mig nu medans jag endå har lust! :D
 
 

Ute med storken.

( Storken som Natta så snällt vill kalla honom. )
 
Igår kväll så tog jag ut Norman på en promenad, barnslig och envis som han är så började han dra och dansa på stället.. det var som om han var ute och gick med mig istället. Jag lät honom inte fortsätta och insåg snabbt att jag inte kommer ha en chans mot honom heller. Så jag valde att släppa ut honom i en av sommarhagarna som fanns i närheten där han fick skutta runt. Hagen är dock mest murar och stenar men ganska stor bit land med och sjö. Någonting jag märkte när jag släppte ut honom är att han älskar att vara ensam. Han var så lycklig när han fick springa omkring där ute och därav märkte jag hans skicklighet för hoppning. Han hade nästan intill perfekta hoppsteg. 
Och jag hoppas verkligen att han ger sig snart och blir sammarbetsvillig. Redan imorgon ska jag försöka igen!
För inom några år så hoppas jag att det är mig och Norman megafonen ropar ut och att det blir en felfri runda.
Det är såhär jag ser mig och norman om några år. Ett riktigt super ekipage! I nuläget kan man knappt sitta på honom! Men, snart så! Bara vänta. ♥

Sago prinsen him self!

 

~ Dagens citat. ~

  EDIT - INSPERATIONEN TILL DENNA BILD KOMMER FRÅN DENNA BLOGG http://monokerus.se
Igår kväll så insåg jag hur rätt dom flesta med vit andalusier har när dom säger att det är en sagohäst. Fick väldigt mycket insperation till en drös med bilder med honom! Vi får väl hoppas han stannar i mitt stall ett tag! :D 
 

~ Stormghost aka Storm/Norman. ~

 
Stormghost är en valack på 12år av rasen Andalusier. Norman eller Storm som han kallas är en ganska envis kille, han är lite av en problem häst. Storm och Ron kommer från samma uppfödare och därav valde jag att köpa Storm samtidigt som jag tog Ron. Eftersom Ron inte är en problem häst utan mer för sällskapsridning och träning så valde jag att ha lite utmaning också.  Storm är knappt utbildad med tanke på att han är svår riden, Storm kastrerades i tron om att han skulle lugna ned sig. Han gick som western häst på den tiden då han fortfarande var ung och vild. Men han blev inte ett dugg lugnare, han fortsatte dock inte som western häst då han nästan hade ihjäl folket runt om honom med hans attityd. Han såldes vidare till ett häst pensionat där en gammal dam tog hand om honom. Han gick ute dygnet runt tills hon äntligen fick klappa honom och hon gjorde honom lugn, men så fort han kände sig otrygg så tog veckor av träning innan någon fick klappa honom. Efter 2år av ägo där så stängdes det ned och den gamle damen dog tyvärr. Storm flyttades då vidare till Skördebyggden och försökte ridas in och används som hopphäst. Dom lyckades lite men det tog tid, och nu stod han återigen till salu. Jag vet inte hur länge han kommer stanna hos mig, eller ens på denna jord. Om hans beteende inte blir bättre så kan han tyvärr inte stanna.
 
 
En bild på hagen Ron & Storm stod på tills dom flyttade hit.  

Kort information om min häst.
Fullständiga namn ~ Stormghost "Storm/Norman".  - Födelseår ~ 2002. - Kön ~ Hingst. -  Ras ~ Andalusier. 
 
Tävlingskärriär. ~ 
Storm är inte startad i någon tävling då han är en problem häst. Men därefter kommer vi satsa inom hoppning då han är full med energi och vill gärna röra sig i fart. När han är färdig tränad är dock oklart.
 
Utbildning. ~
Storm är just nu under utbilding på att bli en ridhäst, då han varit en stor problem häst. Storm är väldigt stor och därav är väldigt många rädd för att träna honom. Men vi ska nå toppen och han ska bli den vita prinsen vi alla drömt om.
 

~ Rockangel aka Ron. ~

 
Rockangel är en andalusier hingst på 8år som kommer från en andalusier uppfödning i gylleneåsarnas dal. Ron är  perfekt avelshingst då hans stamtavla är riktigt fin. Ron är byggd för terräng, han hoppar väldigt högt och långt. 
Ron har blivit tränad och startad inom terräng i gröndal där det var terräng VM för några år sedan. Ron hamnade dock inte på en topp placering men han visade att han verkligen kan. Ron såldes till Skördebyggden sommaren 2013 och många har varit intresserade. Ron hamnade dessvärre hos mig och planerar att stanna. Ron kommer fortsätta tävla men inte med mig eftersom jag mest tränar hästar. 
 
Ron kommer även gå som avelshingst i framtiden, han har redan 3 fina avkommor. 
 

Kort information om min häst.
Fullständiga namn ~ Rockangel "Ron".  - Födelseår ~ 2005. - Kön ~ Hingst. -  Ras ~ Andalusier. 
 
Tävlingskärriär. ~ 
Ron är startad i flertal tävlingar inom terräng och har blivit toppad som en av dom bästa i landet. Ron har tävlat i VM, men han kom tyvärr inte på en kanon placering. Men han är fortfarande på topp och tävlas fortfarande.
 
Utbildning. ~
Ron är utbildad inom terräng och tävlar just nu för fullt. Han har gott flertal kurser och tränas fortfarande, men kommer tyvärr lägga det på sidan inom några år. 
 
 
 
 
 
 

Nytt i snowhills hörna! :D

 
Jag är ju en väldigt lat kvinna och därav ORKAR jag inte fixa med mina nuvarande hästar i hörnet där nere. Det tar för lång tid (naa) och det kommer bli för långt, tänk när man kommer ha 1000 hästar. nejnejnej. 
 
Så nu har jag jen.. gjort en ikon för - My stable. - 
Den finns under Dead island ikonen, håller du din mus över den så öppnas portarna också! :D
När ni klickar där kommer bilderna på mina hästar upp och därefter kan du välja vilken häst du vill titta på!
Tyckte det var lite smart jag *-* 
 
Jag är iallafall nöjd med min lilla uppfinnig, men nu till det tråkiga... 
Sidan där hästarna var förr kommer ju bli väldigt tom. Men, jag vet lite som ska stå där. Men har ni något exempel på roliga saker som ni önskar bloggen hade? hjälp medel kanske?
Ta chansen att påverka vad som ska stå där! :D 
Kommentera redan idag. ;) 
 
 

~ Evelina Westson. ~

 
Igår hände något helt overkligt mig, jag vann nämligen 5000sc. Och eftersom jag redan själv hade 5000 så hade jag en summa på 10' *-* 
 
Evelina Westson arrangerade denna tävling bloggar nämligen på EvelinaStarStable.blogg.se. Ni kan klicka på bilden eller på bloggadressen så kommer ni till hennes blogg!
 
Hon har även en instagram vid namn  - EvelinaWestson - Tycker ni ska kika in där ifall det blir nå fler tävlingar i framtiden! :D 

Liten tjuvtitt!!!!

Här får ni en liten tjuvtitt på bilder jag håller på med! :D 
 
 
 
 

Dubbla Starcoins!

Det har kommit lite nytt när det gäller dubbla starcoins! :D
 
 
 
 
Gillar dett nya utseendet riktigt mycket! :D Och jag kommer såklart köpa starcoins. ;) 
Dagens fråga blir!
 

Julkalender! :D

 
 
 
 
Dom flesta ska ju ha en julkalender 24 priser osv. Men, jag kommer aldrig orka det, därav kommer jag ha ett julkalenderspussel som varar i 24 dar. Och varje söndag på advent delas det ut priser! :D 
Såhär ser pusslet ut! Varje dag klockan 12.00 kommer dett pusslet ut och varje söndag klockan 15.00 kommer advents priserna ut. 
 
Ni har fram till den FÖRSTA december på er att kommentera detta inlägg om ni vill ha chansen att vinna!
Den 24 december kommer även en stor julklapp delas ut till en vinnare! :D Så, ni som vill delta kommentera från och med idag till den 1 december!
 
 
När en vinnare valts ut kommer jag mejla vinnaren på sso. Har du fullt brevlåda blir det en ny vinnare. (jag kommer slumpa på random.org)
 
Lycka till, och hoppas ni vill delta! :D