The bitch is back.

Min kära Spacekiss eller ja, Krezip är helt enkelt tillbaka!, jag sa ju att jag skulle återkomma till hennes nuvarande ägare kring henne osv när jag flyttar till Skördebygden. Jag ringde dem förra veckan och bestämde ett datum att träffas, jag tog självklart med mig Dalton. Vi åkte en bra bit för att hälsa på och när vi väl kom fram så ber dem mig följa med till hagen där krezip står. Och vad står i hagen om inte bara krezip? 
 
Jo, ett litet föl. Krezips föl är efter en av jorviks bästa dressyr hingstar och kommer helt klart följa hans mammas och pappas fotspår. Efter ett par kramar och tårar så sade krezips nya ägare att Krezip får följa med mig hem, Krezip har ju trotts allt blivit en gammal dam och måste få vila efter att ett hetsigt år som rosettplockare. Men, jag kunde ju inte ta Krezip ifrån hennes föl, så Krezip kommer stå i en hage och tillsammans med sitt föl tills han är stor nog att leva utan sin mor. Men, vad händer med dalton nu?
Dalton kommer fortfarande vara min häst, eftersom att han är för gammal för att tävla eller träna, jag äger nu 9st hästar. Hur ska detta sluta?
 

Pumpaparty!!!

 

Min blogg är nu klar.

Min blogg är faktiskt så gott som klar! :D Det enda som saknas är väl lite små puts i texter och en bild. Men annars är den så gott som klar. 
Jag är inte den personen som gör ett större inlägg på vad jag ändrat och varför osv. Men nu tänkte jag göra en guide för er som är intresserade!
 
Såhär ser min blogg ut för mig, har såklart kapat av headern lite halft för att få se lite mer. Plus att länkarna inte kom med men det fixar jag!
 
Vi börjar med bokstaven A!
 
A) Bakgrunden, den är svart med lite mönster på. Jag visste från början att när jag gör om min design igen kommer det vara en svart bakgrund. Det tog mig långtid att hitta en bakgrund, jag testade ändra färger på mina blåa till svarta. Men tillslut bestämde jag mig för att denna är bäst. Dock var den ljusare förr så jag har gjort den mörkare. 
 
B) Min header. Jag trodde ju att jag återigen skulle ha en animerad bildkod, men det blir oerhört jobbigt varje gång jag ska köpa och sälja en häst. Denna header är insperarad från bloggaren Myra Riverfall (klicka på namnet för att se hennes blogg) Jag tyckte att hennes sätt att blanda fonter var otroligt fint, och valde därav att göra något liknande. Men, då kom frågan hur skulle jag göra med hästarna? vilka skulle få vara med och inte. Jag valde därefter Bay & Shacco. Vitt & svart. Varför?, jo för att Bay kan jag inte sälja, han är min starthäst och Shacco kommer jag troligen aldrig sälja. Han älskar jag ju mest i mitt stall :$
Men, det enda jag kommer få göra i framtiden är väl att sätta dit hästarnas namn under. Men troligen efter att hästön kommit så kommer jag ta bort namnen för tänk om jag är ägare till 267 hästar!? hur ska jag då få plats med alla namn. Jag är väldigt nöjd med min header, även om jag först tyckte den liknade en redigerad bild än en header för Jenny Snowhill.
 
C) Ojojoj.. mina hästar. Hur ska alla 8 få plats på samma ställe!?
Detta var ett projekt för mig. Mina hästars förra bilder var WAY TO BIG. Då hade jag inte ens alla hästar med och det tog nästan över halva bloggen. Jag valde att göra mindre bilder, och heller inte vildhäst bugga. Enkelt! 
Jag gillar det nya utseendet även om det är väldigt många hästar. Samma gäller där när jag väl har 267 hästar kommer jag ta bort dem därifrån och göra ett gemensamt inlägg med alla hästarna, även om det blir 10mil långt!
Och min anslagstavla ser ut som vanligt, inga större förändringar än att jag tagit bort - kontakt - länken! 
 
D) Här finns då bilden på mig, och en kort sammafattning om vem jag är, även min klubb finns med på ett hörn. Jag valde att ändra profil bild då denna är lite mer stilren. Och, jag har nu gjort samman - kontakt - länken med min bild. Under den står det - kontakta mig här - För er som då är intresserade utav att se vart på facebook jag finns, insta, mail osv så kan ni klicka på bilden där så kommer ni till rätt ställe. Istället för att ha en egen länk på andra sidan eftersom att jag störde mig på den så sin i norden! DBC bilden är inte ändrad, den duger före ytterligare 100år. c: 
 
E) Kommentarerna, denna delen utav bloggen älskar jag nog mest!
Jag var och är trött på frågor kring DBC, redigeringar och filmer. Så, dem 3 vanligaste frågorna jag fick har jag satt precis under kommentar fältet, så nya som gamla läsare kan se svaren på dem frågorna ifall man undrar någonting. Men, om det inte är ett självklart svar så är man såklart välkommen att höra av sig! :) 
Men ang DBC så får man istället kommentera klubb bloggen än min! Här på Snowhill.se är jag inte längre en klubbägare.
 
F) Och tillsist, mina länkar. Jag länkar ju inte vem som helst, oavsett om jag läser 50 bloggar. Jag länkar endast dem personerna jag anser har en blogg som jag kan rekomendera, inte en bara för att jag läser bloggen. Det är faktiskt 1 länk jag ska fixa dit och det är Esmeralda Silverforce's inte hunnit snatta en bild från henne än (ehe) men den kommer upp troligen redan imorgon, eller så är den redan innen när ni läser detta. Om ni gör det. 


Bus eller godis time!

 

Maskerna!

 
Jarlaheim - mrs drake. 
Mrs pike - hö.
Under ML bron - Ydris. 
Moorland - Billy Bulldozer.
G.E.D - Mr Kembell.
Silvergladebyn - Katt.
VG källaren - Baronessan. 
VG byggarbetsplats på en kulle - Godfrey.
Kaninerna - Mrs Sands.
HW Nordvästra - Avalon. 
Druidcirkeln - Fripp.
VDS byggstället - Dark core gubbe. 
Gravarna i FG - Alex. 
Observatoriet - Mario. 
pi - pi.
Gåd skogen - Bob.
FP borgen - Linda.
Äppeltävling vid Mrs Holdsworth - Justin masken. 
gröndal - picknik korg & 500js.
De glöma hedarna - picknik korg & 500js.
 
Är det jag, paw, froffo, mydde & app hittat. :D 
Vilken mask är din favorit !?
 

Provridning!

 
 
Yepp, jag har provridit en riktig ängel! Kan ni gissa vem ;)?
Mer info om varför,vad som hände, hur det gick imorgon! tihi 

Citat!

Detta citat älskar jag verkligen, tycker det stämmer in så otroligt bra. Och jag vet att i framtiden kommer denna text sitta på någon del utav min kropp!
Vissa citat bara fastnar i mitt huvud, och jag älskar ju allt som har med piercingar och tatueringar att göra. Och har nu redan 2st citat till tatueringar, en sak sitta på nacken. Men den andra vet jag inte vart jag vill ha den. Och iframtiden kommer jag även skaffa hål i tungan! :) 
Just nu går jag ju runt med två 'läpp' piercingar eller 'snakebites' som det kallas.
 
Detta är helt orelaterat till sso, men its the same person. Jag hade lätt haft allt detta till sso. Tänk att kunna få dekorera sin egna karaktär, så att den blir personlig. Hur jävla awesome hade inte det värt! :) 
Typ födelsemärken, tatueringar, ärr ja mycket mer. Men såklart är detta ingenting jag strävar efter i spelet. Men, detta är helt klart ett plus i kanten! :)

Starstable på nyheterna!

Igår vid 22.00 nyheterna så var vårt kära starstable med på nyheterna! :D 
För att komma direkt till videon klicka på bilden här under! 
Och därefter måste ni spola fram till 16:50 (tror jag) för att komma dit, om ni inte vill lyssna på allt såklart.
 
 
 

Bloggtävling - Halloween special!

Som att fira halloween lite extra och att DBC fyllde 1år och 5 månader igår, och såj att jag äntligen blivit klar med min bloggdesign så tänkte jag dra igång en bloggtävling!

Denna tävlingen går ut på att DU som har en blogg ska lägga upp en bild på din blogg där du bär en halloween outfit. Hur den ser ut bestämmer ju såklart du! Allt litet gör skillnad, frisyr, smink, häst ect. Jag tänkte därefter ta fram 3st prisvinnare! :D Ni har från och med 30/10 till den 6/11

 Mer specifikt jen, vad är kraven för att få tävla?

Kraven för att få delta, eller ja för att kunna delta.

Du ska ha en blogg och kunna ta print scrn i spelet såklart. Därefter lägger du upp din bild, redigerad eller inte på din blogg och länkar till DETTA inlägg. Kommentera sedan med en länk till DITT inlägg, ni som inte länkat inlägget när ni komenterar räknas inte som deltagande. Varför ska man ha en blogg? kan vi inte mejla?

Jag har alltid haft allmäna tävlingar, och nu tänkte jag ha ett litet krav. Just för att prisen är mer för bloggerskor/bloggare. 

Priserna.


Jag kommer som jag sa tidigare ta ut 3st vinnare.

Tredje platsen ger en länk bland mina mest besökare bloggar i högra hörnet.

Andra platsen får en fribiljett till DBC. Om du inte är intresserad utav den får du självklart ge bort den eller lotta ut den ifall någon annan skulle vara intresserad & en gästbloggning.

Första platsen är ett litet Jen kit. Det är ungefär ett valfritt pris, du kan välja mellan fribiljett,headern,design,länk osv. Ungefär precis vad du vill, som inte kostar mig riktiga pengar. 

Kan man vinna på något extra vis än bara bilden?


Nej, du kan tyvärr inte få någon extra chans till en vinst. 

Så var gärna med sprid halloween känslan över runt om i bloggar! 

Och vad gör det inte roligare med att kanske just DU vinner. ;) 

Lycka till allihopa! 

 


Onsdag!!

Idag är det onsdag, hann inte göra detta inlägg igår.. 'suck'
Jag tror på halloween grejjer helt klart! :D Hoppas på uppdrag som ger mig 35xp också! :D 

Men skämtar du med mig c;;;;;;;;;;

Ja, idag blev jag klar med alla uppdrag som SB har släppt ut. Och, jag har 35xp kvar till level 15. Jag HOPPAS att det kommer några uppdrag till imorgon, jag kommer knappast bli beundrad med fisket tills imorgon. :))
Blev lite ledsen i ögat ;-; Men, jag överlever c:

My outfit!

 
Detta är det jag kommer ha som halloween outfit, om det inte kommer någonting bättre på onsdag såklart. :D 
Allt förutom rocken, hatten, sadeln, skorna och tränset är från förra årets halloween! :D Älskar byxorna mest av allt. Hoppas också på att förra årets smink kommer, och denna gång kommer jag inte säga hejdå till mitt vampyr smink så tidigt! ♥

Nytt på bloggen!

Jag börjar se lite framsteg! Har nu ändrat kommentar rutan, tyvärr måste jag få ned själva 'boxen' för kommentaren så den sitter i mitten, men jag har försökt ett tag här och April lovade att hjälpa mig när hon kommer hem sen! :) Men, jag gjorde någonting nytt. 
Eftersom detta 3 frågor är oftast dem vanligaste jag får bode här och mejl på sso så tänkte jag att jag gör dem klart direkt. Så varje gång någon ska kommentera min blogg ny läsare som gammal läsare så ser han eller hon svaren på dem mest ställda frågorna! :)

En ridtur med April!

 
 
 
Såhär på kvällskvisten kände jag att Chels var lite orolig i stallet och gick runt i boxen väldigt mycket. Jag valde att ta ut henne och låta henne springa i en paddock vid stallinfarten. Hon vägrade lugna ned sig så jag lät henne springa runt där medans jag hämtade sadel,schabrak & träns. När jag väl kom tillbaka så ser jag April & hennes häst Musse. Jag börjar prata med app medans jag sadlar Chelsea som blivit lite lugnare utav att hälsa på Musse,jag frågade app om hon ville följa med till Gröndal och rida en tur, eftersom att jag antog att Chels behövde få röra på sig ordentligt. April tog emot mitt erbjudande och vi började rida iväg. Efter att ha klampat i skogen i någon timme så var det dags att gå hem, chels hade blivit lite lugnare men fortfarande lite nervös. Men för vad vet jag inte, så jag valde att låta henne stå i paddocken över natten, men för att hon inte ska få vara helt ensam så tog jag även dit Bay. Han är den enda av mina hästar som inte reagerar på nervösa hästar. 
Imorgon får vi se hur det är med Chels, men jag tror hon klarar sig fin fint :D 
 
 
 
 
 
 
 

SOUTH JORVIK.

 
Som dem flesta märkt har vi nu fått tillgång till Skördebrygden!  Det är underbart fint där. Trotts mina stora hemlängtan till Valedale växer för varje dag. Massa ny djur, miljöer, platser och kläder. Jag älskar faktiskt att göra blåa nu, vill ha mer hela tiden. Jag känner mig som en riktig bonde. Bonden Snowhill. How awesome. Men, jag tog lite bilder idag och har redigerat nu. Tycker verkligen om dem allihopa! :D Så, jag tänkte dela med mig till er!