Det har hänt igen...

Hej och jag måste säga tack till er alla som fortsätter att komma in hit, dessvärre utan framsteg.
Som dom flesta troligen märkt så har vi hamnat någonstans där vi inte bör vara. Vart har alla inlägg tagit vägen, vart har Jen tagit vägen helt enkelt. Jag kan inte skylla på skolan, irl, dbc eller något alls på varför jag inte gör inlägg. Jag antar väl att bloggningen inte längre är min grej. Jag saknar att blogga för jag tyckte verkligen om det, och jag gör det än idag. Men jag orkar bara inte.
 
Jag känner mig även hemsk som inte säger någonting till er, om varför jag inte bloggar. Jag förtjänar inte att ni ska titta in här varje dag och tro att det finns inlägg. För sanningen är den att dom kommer inte komma. Jag har helt tappat gnisten för bloggningen. Snowhill.se avlustas mitten av Juli och jag vet inte om jag kommer behöva förnya det, för då kanske jag inte bloggar längre om det ser ut såhär. Jag känner att jag måste ta en paus från bloggningen. Hur lång eller kort pausen blir vet jag inte, det får helt enkelt ödet bestämma.
Men jag är fortfarande osäker, är verkligen jag redo för en paus. Redo att släppa bloggen.
 
Det är frågan..

Senaste!

För inte så längesedan fick jag hem 2st brev/paket hem! Det enda från Madelyn Winterknight & Linda Youngwood. :D
 
Jag älskar post *-* 
 
 
 
Förlåt för dåliga bilder, tog dom med min mobil! :D
Men jag är otroligt tacksam över vad jag fick, ni är underbara bubblor. ;) 
 
 

~ Bloggfridag. ~

Idag måste jag tyvärr säga att bloggningen från min sida blir lite sämre eftersom att jag inte kommer att vara hemma alls under dagen. Okej, jo lite på morgonen men inte så pass mycket att jag hinner spela sso eller blogga! Men senare på kvällen kan jag nog! :D 
 
 

Ida Starforest!

 
 
 Ida var den som gissade rätt först på vilken den nya hästen jag köpte var. :D
Jag köpte alltså ett danskt varmblod. :D
 
Kommentera eller mejla mig på SSO om du vill ha en länk via bloggen eller instagram! :D