Uppdaterat my stable! :D

 
 
 
Shiro och Äpplet har fått egna ikoner till sina i My stable, även en uppdaterad familjbild. Och hästarna ja inte längre äger är inte med mer än i kategorierna och minnen! :D
Klicka på bilden ovan för att komma till My stable! 

Kommentarer
Skrivet av: Haley Sunbear

Gick in på din blogg för första gången på ett tag. Trodde jag hamnat fel. Gud så fint du har gjort! Gott nytt år på dig ♥

Svar: Åh tack! :D Desamma! ♥

Jenny Snowhill

2014-01-01 | 16:23:49
URL: http://www.haleysunbear.blogg.se
Skrivet av: Scarlett Silverwood

Hej! Skrev just ett inlägg angående hur man kanske kanske skulle kunna minska frågorna i globalen. Kika in? Skulle vara kul att sprida det!

2014-01-01 | 18:16:46
URL: http://silverwood.bloggplatsen.se
Skrivet av: Freja Westhill

Hej Jenny! Vilken härlig blogg du har. Jag blev tipsad av Frida Silverside att ta kontakt med dig angående frågor om er (din) klubb, Diamond Bubbles Company. Jag fick höra att ni tänkt ta in nya medlemmar i början av 2014, stämmer det? Jag är iallafall väldigt intresserad, och om det skulle gå vill jag gärna lämna ett intresseanmälan. Har ni några krav på vem som får gå med i klubben? Tack!
mvh Freja

Svar: Hej, det stämmer. Det är mig man ska kontakta och ja vi tänkte börja ta in nya medlemmar lite smått 2014. Men, vi vet dessvärre inte när, men vissa person har förtur, det vill säga goda vänner till mig, eller helt enkelt personer som visar intresse för att vara med i klubben för det vi gör och inte för vilka som är med. :) Och, av att titta på din blogg lite, och på ditt sätt och skriva så verkar du vara en av dom som jag faktiskt ger förtur till, om du såklart fortfarande vill gå med så är du hjärtligt välkommen till min familj! :D Mvh Jensan.
Jenny Snowhill

2014-01-03 | 15:29:04
URL: http://www.westhill.blogg.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback