Fredag!

 
 
 

Hopping med Monstret!

Sent igår kväll så tog jag ut Monstret på en liten ridtur. Jag älskar ju natten i Jorvik, den är så mysig. Och eftersom att det så få inne på vardagkvällar så är det perfekt tillfälle att träna. Visserligen inte i dom mörkaste gränderna, men jag gillar Marleys bondgård. Den är ett lagom ställe att träna i om man fortfarande vill vara ute i det friska! 
Jag lämnade ju Monstret på lite hårdträning hos Jasper i somras och han muskler har verkligen vuxit, dock så tränas han just nu inte i något mer inom en snar framtid kör vi igång igen.
 
 
Han är en gudomligt vacker häst som inte syns så mycket i Jorvik dock. Ser mest den blå/svarta friesern. Håller friesrarna på att dö ut btw? o-o Om jag ens ser några friesrar allt, ser kanske 1-2st per dag, resten är andalusier. Tråkigt!
 
Hallå.. frieserar vars är ni!
 


Hästön!

Star stable teamet sa till oss i onsdags att hästön kommer ut nästa onsdag vilket är den 5 februari. 
Så, jag antar att dom flesta börjat planera in vilka hästar som ska åka och varför och även en hel del tankar kring hästön. Kommer vi kunna åka dit och hälsa på? rida runt på stränderna och svalka oss under dom gröna palmerna.
 
Här är den enda bilden vi fått på hästön sedan vi visste om att den skulle komma. Jag tycker det ser rätt tomt ut och det verkar ligga mitt ute i ingenstans. Men vi vet ju inte vad som finns bakom bilden. Jag vill inte ha allt för mycket förväntingar så som att vi kommer se hästarna springa runt och beta. Utan jag försöker att tänka så lite som möjligt kring det, endast att mina hästar kommer hamna där. Eftersom att jag vet att det kommer hända kan jag inte bli mer än förvånad på vad hästön har att erbjuda! :D
 
Något jag hoppas är att det inte kommer kosta, och om det kostar så vore en summa på kanske 25sc vara rimligt. För så mycket kostar det att flytta från hemstall. Och jag tror Star stable har tänkt på det också att, om det skulle kosta 300sc per häst skulle folk börja tänka på vilka hästar dom köper och snåla mer med deras pengar, och ju mer pengar varje medlem har ju mindre köper folk och ju mer förlorar sso. Ungefär som med frieser hästarna, unik erbjudande på 990sc och sedan höjas till 1290sc. Men, har dom höjts? inte ännu. 
 
Men sedan kommer frågan, som jag ställer många av mina vänner just nu och det är. Vilka hästar ska du skicka iväg och varför?
Jag tycker det är roligt att höra andras åsikter om vilka hästar som ska få hamna där. Själv har jag tänkt igenom ganska noga vilka som ska åka, men hur väl jag sköter den planen vet jag inte. Just nu ser det ut på följande.
 
1. Smokeeye "Mårten" ~ Mårten är mitt bruna holländska varmblod som jag har haft sedan April 2013. Han var väldigt fin på den tiden men efter ett tag började jag tappa intresset för honom, han tar upp en onödig plats i mitt stall. Men av någon anledning har mitt hjärta fastna hos honom och att sälja honom är inget alternativ. Därför väljer jag att lämna honom på hästön till en obestämd framtid. 
2. Applesmash "Äpplet" ~ Äpplet är en av mina nyare köp och jag vill verkligen ha en ponny i mitt stall. Äpplet är just nu i level 11 och jag tar en paus att levla honom. Jag rider honom rätt sällan och känner att han är lite som Mårten. Tar upp en plats som någon annan lätt skulle kunna ta över. Men jag gillar Äpplet och han kommer att få hälsa på hästön. Jag har även planerat på ett nytt ponny köp och även den ponnyn kommer åka till hästön rätt så snabbt. Eftersom att jag inte rider ponnyer så ofta eftersom jag tycker dom är lite väl långsamma men fortfarande underbara!
3. Babysoul "Bay" ~ Detta har jag planerat länge på. Om man nu kan skicka sin starthäst till hästön så kommer Bay deffenetivt få vara där lite titt som tätt. Dock tror jag inte att jag kommer klara mig utan Bay en längre tid eftersom jag haft honom i snart 2år i mitt stall så det kan bli svårt och tragiskt att behöva säga hejdå. 
4. Skywalker "Monstret" ~ På senaste tiden har jag fått upp ögon för min frieser mer och mer. Han är ett av dom få häst köpen som jag verkligen inte ångrat en endaste sekund. Monstret känns som ett rätt val att släppa fri eftersom att jag känner så att om jag låter honom vara där ett par veckor sedan tar hem honom så har jag större kärlek för honom och uppskattar honom mer som han är! 
5. Dayplay "Dalton" ~ Dalton är en riktig snygging faktiskt, men han rids aldrig. Planerna att sälja honom har ju funnits där men jag inser att såhär nära inpå hästön är det ingen vitts för jag tycker fortfarande om honom. Och eftersom att han är level 15 så levlar jag ju inte honom. Han rids lite då och då men lite för sällan för att stanna. 
 
6. Scarletchaser "Chelsea"/ Rosebelle "Rosita" ~ Chelsan är en av mina stor favoriter henne älskar jag jätte mycket. Precis som med Rosita. Men, dessa två damer kommer turas om att få vara på hästön för att jag tycker att dom förtjänar lite vila och jag måste leva utan dom lite mer. 
 
Kvar i mitt stall blir isåfall min vita andalusier Stormghost, min svarta arab Oldcrush & min svarta oldenburgare Nightshadow. Varför bara 3?
Jag kommer som sagt ha Rosita & Chelsea hemma lite då och då, och Bay ifall han inte kan åka. Men Shiro & Stormen är inte level 15 och jag känner att jag vill få upp dom i level innan dom skickas iväg. Så jag ska försöka så gott jag kan, Shacco skulle jag aldrig kunna släppa men han kommer nog få semester han också. Men han är inte en av dom första som får åka.
 
Jag gillar att ha få hästar i mitt stall, det känns så lugnt och man har mer tid för hästarna. Och ifall det är så att det bara är dessa 3/4 så kommer jag sluta med stallhjälp tills jag får ett större antal hästar. Vill säga över 5. 
Men, jag längtar tills hästön kommer och tror SSO kommer göra ett bra jobb med den. Bara vänta och se!
 
 

Provridning!

Under dom senaste dagarna har jag varit iväg på olika events. Bland annat arab utställningar, varannat år så arrangerar James i Fort pinta en uställning för alla Jorviks vackra araber då han insåg att hans åsne försäljning inte gick så bra. Det var bland annat där jag hade träffat Shiro tidigare. Men, jag beslöt mig för att gå  på hans årliga uställning. Där hittade jag flertal ung hästar, ston, föl you name it. Men, det var en häst som föll mig i smaken direkt. 
Det var en ung hingst vid namn Oreo. Fullständigt namn hann jag inte snoka på mig, denna häst vann flertal kategorier och rankades till en av Jorviks vackraste hingstar. Han såg ut att vara vid 6-7års åldern. Han var verkligen super fin, han var även till salu och för avel. Först tänkte jag köpa mig ett arab sto och avla med Oreo men insåg dock att då har jag 2 hästar. Och att köpa Oreo nu gick inte då min ekonomi inte tillåter det just nu. 
Dock har jag hyrt ut några hästar ut mitt stall till några tjejer som ville ha hästar att rida fram tills sommaren, och dom ska komma och titta redan imorgon. Men, tills dess får jag hoppas att Oreo finns tillgänlig den dagen jag har råd! 
 
 

One down, 3 to goal.

 

Minns du?

Ja, jag hade ju ägt hästar till höger och vänster. Men vilka hästar minns vi?
 
Jag tänkte att vi kollar igenom på dom hästarna som jag faktiskt ägt, det finns även 2 hästar som jag inte ägde mer än 1 timme till 1 dag som jag inte tagit med. Och åker tillbaka i tiden, då denna hästen föddes!
 
Dom hästarna som jag ägde i mindre än 1 idag får ni namnet och rasen på här utan bild.
Skywalker "Swante" ~ Blå/svart frieser.
Roserain "Rosa" ~ Isabell ponny.
Skywalker "Swante" ~ Engelskt fullblod.
Rockrain "Rokkis" ~ Morgan.
Ashhunter "Hantis" & Snowhill "Snowsan" ~ Oldenburgare.
Wildspirit "Sippe" - Paint.
Spacekiss "Krezip" ~ Appaloosa. x2.
Anticry "Tictac" ~ Jorvikisk Ponny.
Wilddreamer "Diwa" ~ Andalusier.
Rockangel "Ron" ~ Andalusier.
Amethystrain "Amatör" ~ Engelskt fullblod.
Oldcrush "Shiro" ~ Ahkal teke
 
Det var dom pollarna, vissa saknar man mer än andra. Och troligen kommer ett gäng att få återförensa med familjen Snowhill när tiden är inne!

Så, 12 hästar sålda. 10 hästar i ägo. Vilket blir en slut summa på 22 hästar.
Och om vi ska räkna priser på alla hästar gemensamt på vad jag behövt betala för dom är det..
17 870sc.
Plus några JS för Bay. :-)
 
Vad har alla dina hästar kostat dig?
 
 

Mina hästar, varför Jen?

 Varför äger jag dom hästarna jag gör? Detta inlägg är inspererat från Sally Lightbridge som tidigare fått ett önskemål från Lily Mclee att göra detta inlägg. Länkar till deras blogg hittar du genom att klicka på deras namn!

Om man bortser från Bay, min startis så ska jag nu berätta om varför jag köpt mina hästar. I den ordningen jag köpt dom, det kan hoppa i historien med tanke på att jag haft miljoner hästar som sedan fått lämna familjen Snowhill.
 
 
 
Nortgaze "Nogge" var en av dom första hästarna i mitt stall. Jag hade länge tittat på denna häst när den kom, och även spärrat upp ögonen för den extra mycket när häst funktionen inte fanns. Hade vid det laget ingen aning om att denna skulle komma. När den väl komma tvekade jag lite. Men Lucy fick mig att köpa den och jag i min tur fick sedan April att köpa den. Efter flera månader i min ägo döptes han om till Smokeeye "Mårten" och lever idag ett fint liv i mitt stall. Dock har han förlorat sin charm i mina ögon, men i mitt hjärta betyder han mycket mer än 2500JS.
 
 
Nigthshadow "Shacco"var inte ett minsta lilla tvek. Kanske lite på hans färg på man och svans. Knopparna visste jag att jag skulle bli av med. Jag hade råd med honom och kände att detta är en Jen häst. Mina drömmars häst i verkligheten har nu kommit till Star stable. Jag drömde mig bort och samtidigt klickade jag hem honom. Han stod nu i mitt stall.. han var min häst. Jag är förbannat nöjd med honom och kommer deffenetivt aldrig sälja honom. Någonting som är lite sorligt är att jag minns inte veckorna efter jag köpt honom, när han levlades oså. Inga bilder finns på bloggen som tyder över att jag ens någonsin levlat honom. :s
Star stable har nu gjort det officiellt att frieser hästar skulle komma. Och deras beskrivning och bilder utav dom var underbara. Redan då visste jag att hur dom än ser ut kommer jag ha en. Och jag kommer älska den!
Den dagen kom, frieserna stod där vid steves. Jag klickade fort som tusan hem den svart/blåa men efter drygt 1 timme insåg jag att detta är inte den jag vill ha. Jag gick tillbaka till Steves och kollade, jag fastnade nu för den gråa. Jag valde att köpa den med, men jag döpte dom boda till Skywalker. Det tog mig 30min att välja mellan dessa, och tyvärr fick den blå/svarta åka. Idag är jag fortfarande lyckligt förälskad i min frieser och är nöjd över min Skywalker "Monstret"
 
Efter flera veckors väntan på en ny häst kunde jag inte vänta längre. Jag valde att titta runt på dom som redan fanns. Jag fastade inte för någon speciell, men en dag ville jag prov rida den hästen jag hatade mest (efter en viss annan) Jag fick rida Amanda Lightfields & Lucy Westlakes Ahkal teke och jag fick sådana fjärilar i magen. Den var vacker när man red den. Jag ville ha den direkt. Men ett pris på 990sc för en häst jag rent tekniskt hatade, var det värt det? Jag tänkte ytterligare en dag på vad jag skulle göra, vad ska den heta? Jag hade bestämt att det skulle vara ett sto. Min kompis Emilia Moonpaw kom med förslag på namn och det var då Scarletchaser "Chelsea" föddes. Idag är jag fortfarnade kär i hästen och rekommenderar den starkt för som funderar på den men inte riktigt kommit enda fram. Tro mig, det är värt det!
 

En dag stod jag och tittade på paintarna tillsammans med Natalie Season. Hon ville köpa en ny häst och jag fick äran att köpa den åt henne, jag fick rida den först av alla och tyckte den var så söt så jag kunde inte hålla mina egna händer i styr och köpte samma häst kanske 3-5 dagar efter. Namnet fick bli Marbleghost "Molle". Men jag var inget fan utav gulliga namn så som Molle. Så jag valde att döpa om honom till Dayplay "Dalton" Jag gillade inte hur hästen såg ut framifrån och det tog mig bra länge att veta vilken man den ska ha. Även idag har jag samma problem, det velar hela tiden. Beror helt klart på vilket humör man är på. Men i det stora hela är han kanske inte den vackraste åsnan i ladan men helt klart en häst som är värd att hyllas!
Därefter kom min kära Stormghost "Stormen"hem. Han hade funnits länge på Jorviksmarker. Men eftersom min starthäst var vit så ville jag inte ens titta på denna. Men, efter att ha köpt en annan andalusier som idag är såld blev jag beroende av stora hästar och klickade hem denna bland annat. En dag så skulle en säljas, min bork eller min vita. Det tog mig en stund att lista ut och jag tog det beslutet att låta Stormen stanna. Och jag är så nöjd. Idag är han den vackraste hästen i mitt stall och även om han borde varit i levdel 15 för längesedan så är han fortfarande en av mina stor favoriter!
Efter att ha beslutat mig för att byta ponny färg så kom Applesmash "Äpplet"hem. Jag hade vid tidigare tillfälle ägt denna häst, men inte mer än 2 timmar max. Nu var det dags för återförening. Jag kände att det var dags att liva upp stallet med lite mer färg och eftersom drygt 90% utav hästarna i mitt stall då var antingen svarta eller vita så behövdes det lite mer färg. Men varför tog jag inte en annan ponny då för? Denna är inte så värst olik dom vita eftersom den är så pass ljus. Denna tilltalade mig mest, och eftersom att jag nyligen efter 1års anvädning utav det vita korta håret bytt ut mot det röda så kändes detta som en typisk ny Jen häst. Jag är glad över mitt köp men saknar min gamla ponny ibland!  Äpplet kommer dock inte åka någonstans mer än till hästön.
Oldcrush "Shiro" var ett svårt beslut för mig att göra. Efter att ha ratat hur formen på sadeln och schabraket blev. Men, det tog mig 5st olika provridning på olika araber för att inse att jag faktiskt tyckte om den. Namnet var redan klart sedan innan och det tror jag påskynade mitt intresse för araben. Den svarta tilltalade mig såklart mest eftersom att den ja... den var svart. Måste jag säga mer än så haha. Han kanske inte rids mest nu för tiden men han har fortfarande utstrålning och charm i stallet och jag kommer deffenetivt ha kvar honom!
 
Rosebelle "Rosita" tror jag mest var ett impulsköp. Jag vaknade en lördag morgon och kollade bloggar, jag hade hamnat på Esmeralda Silverforces och där såg jag en bild på henne och hennes paint. Jag låg nog och kollade på bilden och granskade hästen i 20min. Jag tittade på alla detaljer och kom på tänkbara färger att använda på hästen. Jag loggade senare in för att titta på hästen personligt och ville gärna provrida den. Men vid det laget kom jag inte på vems häst jag skulle fråga efter. Därav valde jag att köpa den själv. Jag tyckte mest att det såg ut som ett sto i längre man och jag vill såklart ha mer ston i mitt stall än bara 1. Så Rosita fick följa med mig hem och gick otroligt snabbt från att titta på bilder med på henne till att ta bilder på henne själv! Jag är väldigt nöjd med mitt köp och älskar denna häst olagligt mycket.
 
 Detta var då om alla mina hästar som jag äger just nu. Imorgon kommer även en "minns du" inlägg om hästar jag haft genom tiderna. Dock inte mer text än namn & ras. :D
 

Bloggen sinar bort.

Ja, snart finns det inte en skymt utav min blogg längre känner jag. Av flertal anledningar så har bloggandet verkligen sjunkt, jag vet inte om det är för att jag känner mig klar med bloggandet. Ibland så får jag värsta idéerna till ett blogg inlägg men det slutar med att jag hinner ta en bild och thats its. Ingenting mer händer jag och Kate har under en månadstid nu mer eller mindre, jobbat på min testblogg. Jag ville ju ha en unik blogg och det har vi jobbat på. Den ser i stort sätt ut som denna nu, fast lite ändrade saker. Har bland annat tagit tillbaka dubbla menyer.
 
 
Vi får helt enkelt se, jag försöker verkligen blogga men tyvärr har min klubb kommit i första hand. Och om det tippar mellan bloggen och klubben måste jag tyvärr säga att min klubb är värd alldeles för mycket för mig för att sina bort. Även så gör bloggen, så mitt beslut är lite 50/50. Jag hoppas att inom en snart framtid hitta en lösning på problemet. Annars vet jag ju att när loven faller in och skolan har en paus så kommer bloggandet tillbaka mer än vanligt. Jag tränar förfullt upp mina betyg och kämpar med matten. Jag inväntar också dom nationella proven som kommer. Hur ska jag klara allt?
 
 

20% rabatt!

 
20% rabatt på Life time medlemskap nu! :D 
Passa på!
 

Hästön på Onsdag?


Som jag skrev för några dar sedan att sso hade problem med deras server som jag tror nästan alla märke. Dom skrev ju på deras facebook sida.
 
UPDATE: Emergency Downtime
We are currently investigating a significant problem with the game. 

**Secret Information**
While this week's update appeared to only contain some fun new clothes there was actually more. The very first version of Horse Island that we have been working on for quite some time was also available for testing (for special characters only) on the Live servers. 

Horse Island had been tested internally for awhile before moving to the Live version of testing and everything so far had looked very good. Unfortunately after a few hours on the Live servers we started to get reports of bad data and some strange items popping up in the inventory of some players. At that point we had to shut the game off to start to figure out what was causing the issue...

Any time we have a problem that might affect your characters we take it very seriously...and we will have to keep the game offline until we find the problem or revert to yesterday's version.

The coders are all working on figuring out the problem and we will be keeping you all up to date here on Facebook where we can also answer questions.

Today is the 116th time we've released a weekly update. Let's hope there are 116 more before something like this happens again 

We'll keep you updated!

(Please do not create new tickets for customer support about the downtime...they already know about it  )

När jag var där och mummlade igen för jag älskar att titta på kommentarerna där folk bönade och bad om star coins. Jag tror sso gjorde den missen sist att när dom gav oss 100sc för att vi väntade i kanske 3 timmar extra på servern. Därav tjatar extremt mycket på dom nu.. och ännu värre så skrev dom ju detta efter.

The issue seems to now be fixed. It was a TOUGH one!

We are sorry for everyone needed to wait for the game today. We will be trying to think of something special for everyone to make up for this over the next couple of days. We won't be doing anything right now as we don't want anything else strange to happen.

What does our amazing community think?

"I survived update 116" special clothes? Star Coins? 1 day of playtime?

Let us know 

The servers should be available very, very soon!

Nu ber dom ju om åsikter om vad vi vill ha för något i gengäld ungefär. Jag hade nöjt mig med att dom skippat detta inlägg och ba postat upp bilder och information OM hästön istället. Skriva att, förlåt för väntan men som ett extra förlåt så får ni se exslusiva bilder och information om hästön. Eller något, det hade jag velat ha! :D 
 
MEEN, det var inte allt. Över att ha kollat lite runt på deras sida hittar jag denna informationen. Den var publicerad före allt annat, därför såg inte jag det föräns sent idag. 
We are still looking into the issue. We think we might have found some of the reasons for the strange issues... Now we are working on fixing it. We'll need to fix it then spend some time testing it.
 
For those thinking of going to sleep... I'm pretty sure this might be a few more hours. (We also need to fix the characters with broken data before opening up)
 
Sorry again for the delay.. Hopefully we'll get this fixed and back up tonight... and we still hope to get the Horse Island (where you can store as many horses as you like) out for the next Wednesday.
Alltså betyder det att om allting går som det ska kommer hästön ut imorgon. OCH hur fantastiskt vore inte det. Inte för att jag just nu vill ha någon mer polle, men ändå. Gud, detta blir underbart. :D
 
Anledningen till att skriver detta för er är för att vissa kanske inte följer starstable på facebook. Och jag tycker sådan här info bör skrivas ut på nyheterna också. :s 
Men men! :D
 
Nu håller vi tummarna!

o-o

Onsdagsnatt (00.00..egentligen Torsdag då med aja!!) när servern hade öppnat igen. (vid 00.00) så letade jag reda på en av mina skott filtar, den gröna och blåa. Jag letar och letar, går runt och tittar om hästarna har på sig dom men nix pix. Men, istället så finner jag en liten randing turkos/lila filt. Jag vettifan vad detta är för nå hokopokus, men jag hoppas att jag får tillbaka mina filtar.. den lila är Justine Southbells filt, varför fick jag inte den istället!?  ;-; 
Aja, jag tror nog starstable kommer fixa detta och att dessa är filtar som antingen kommer komma, eller något som testade göra istället för skott filtarna men ångrade sig. Äsch, jag vet faktiskt inte.  x) 
 
Men rätt kul ändå, lite unika filtar sådär. c;

Senaste nytt!

 
 UPDATE: Emergency Downtime
We are currently investigating a significant problem with the game. 

**Secret Information**
While this week's update appeared to only contain some fun new clothes there was actually more. The very first version of Horse Island that we have been working on for quite some time was also available for testing (for special characters only) on the Live servers. 

Horse Island had been tested internally for awhile before moving to the Live version of testing and everything so far had looked very good. Unfortunately after a few hours on the Live servers we started to get reports of bad data and some strange items popping up in the inventory of some players. At that point we had to shut the game off to start to figure out what was causing the issue...

Any time we have a problem that might affect your characters we take it very seriously...and we will have to keep the game offline until we find the problem or revert to yesterday's version.

The coders are all working on figuring out the problem and we will be keeping you all up to date here on Facebook where we can also answer questions.

Today is the 116th time we've released a weekly update. Let's hope there are 116 more before something like this happens again 

We'll keep you updated!

(Please do not create new tickets for customer support about the downtime...they already know about it :) )
 


Star stable la upp detta på sin facebook tidigare idag. Vid runt 17 tiden blev alla utslängda från servern. Vi visste inte vad, vi hade alla säkert några aningar. Men här är då anledningen till varför.
 
Jag är glad att jag har stallhjälp som backar upp mig ifall Star stable är nere mer än bara idag! :D 
 
Hoppas dom löser detta för deras egnaskull och såklart för oss ivriga spelare! Lite ruttet att kolla vad folk skrivit på facebook om star stable dock. :s 
 
Nej, usch tummen ned för sådant folk som kräver att få star coins för att vi fick det en gång och sitter och gapar åt sso. Usch.

Svängiga Cupcake - kläder.

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.

Det urcoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Återigen har en onsdag passerat eller ja, inkommit i starstables värld vilket innebär BAM BAM BAM!!
Ny saker, eller funktioner. Idag kom det massvis med nya kläder. Tyvärr har jag inte tillgång till en dator föräns vid 17.. men jag kanske klarar mig *die* 
 
Men, jag älskar verkligen kläderna. Iallafall på bilden, dom ser riktigt fräsiga ut. Hoppas tighsen inte är sådär riktigt smala dock. Men, ja massa färger och det älskar jag. Har massa färgglada schabrak *-*
Ett problem bara.. jag har rött hår. Hår som skär sig emot nästan varenda färgglad färg. Om kläderna är dö snygga och jag inte kan leva utan dom och att det inte ser bra så byter jag tillbaka till mitt gamla hår. Jag inväntar just nu platina och svart "spik" rakt hår. Men det verkar ju komma nästa år. Åhå, denna uppdatering känns redan nu riktigt awesome!

Ursäkta!

Jag måste bara be om ursäkt för den hemska bloggtorkan som har inträdat i Snowhill.se. Det finns flertal anledningar så som, inga idéer, lathet osv. Jag försöker varje dag komma på lite smått att skriva om men grejen är den att jag inte gör något större i mitt sso liv. Jag skulle bara kunna blogga om när jag står still vid ett träd. Nemas problemas. I värsta fall får jag dra till med klubbevent, men jag gillar inte att läsa om det själv så jag vill helst inte skriva om det heller. :s
 
En annan sak som gör att jag inte vill skriva är utseendet på min blogg. Jag strävar oftast efter ett unik blogg utseende. Jag vill lixom känna att när man kommer hit så ser man lixom en helt unik blogg, med kanske tråkig innehåll. Men utseendet spelar stor roll för mig, jag hittade en fantastik stilmall efter flera dagars sökande, testande olika stilmallar så finner jag en. Och wips ser jag drygt 50% av sso bloggvärlden med samma stilmall. I hopp om att slippa byta ännu en gång så drar jag mitt säkerhetskort.. Kattkate, hon hjälper mig mycket, dras med min envishet om att jobba med designen så att den återigen får ett mer unik utseende. Just nu jobbar vi på min testblogg för att fixa min snea side och annat roligt. Men jag är fortfarande inte nöjd.
 
Jag håller nu på med nya färger till bloggen och ny header. Lite mer magi denna gång, den kommer inte visa några vår,sommar,höst eller vinter tecken. Utan om allt går bra till och headern blir som i mitt huvud blir det något unikt. Men, vi vet alla hur det brukar sluta så jag kommer var snart sitta här igen och inte veta vad jag ska göra med min blogg... :(
 
 
 
Men, jag hoppas innerligt att jag snart är på plats. Om ni vill, så skulle det vara super kul om ni kunde kommentera med några inlägg som ni önskar att jag skulle göra. Ge mig en spark på rumpan så jag kan komma igång! :)
 
Och, till sist. Glöm inte min födelsedagstävling som avslutas den 14 februari! :D
 

DBC LÅTEN

Chatta leka slendra & grilla
Jenny S har rakat sin frilla 
här är DBC'arna igen. 
ops they did it they did it again.
 
ett ett dbcarna är inte lätt
två två men det får väl gå
tre tre nu ska ni få se
fyra fyra dbcarna är yra
fem fem denna låten går alltid hem
 
DBCarna vill alltid synas och höras mest, kanske däcka på en fort pinta fest. 
Vi är äkta oh inte fake 
vi vill vara med i en liten lek. 
 
chatta leka slendra & grilla
Jenny S har rakat sin frilla
här är DBC'arna igen
ops they did it they did it again.
 
sex sex alla vill ha spex
sju sju det vet jag och du
åtta åtta jen är en råtta
nio nio snart ska vi på bio
tio tio vi hann aldrig på bio
 
för dbcarna är alltid höga 
 
~ Läses/sjungs bäst med Sommar pojkarna - Oops vi gör det igen. Lyrics by Natalie Såsson & Jenny Skallhill. ~