Ever Horse's NightShadow

 

Idag var jag och April iväg till Stuteri Ever horse på deras årliga häst utställning. Innan det var vi inne på deras hemsida och kikade in hingstarna som skulle gå och vilka som skulle vara tillsalu. Vi hittade då Ever horse's NightShadow och Ever Horse's FrostDale. Vi åker dit för att titta och pang. Vi blir totalt fast för dessa hingstar. Dem har hållt ihop tillsammans hela tiden då dem var dem enda hingst fölen som kom 2010 för dem. Vi var väldigt skepiska mot dessa hästar med tanke på att jag har sura Swante att sköta. NightShadow var verkligen ögon godis för mig, inte bara att han såg ut som Swante utan han är Swante 2.0. 
Shacco som jag valt att kalla honom är då en renrasig Hannoveranare på 173cm. Shacco föddes den 2 januari år 2010 vilket betyder att han endast är 3 år och 5 månader (snart 6.)
Shaccos fullständiga namn är då Ever horse's NightShadow. Shacco's föräldrar var ståtliga hopphästar, men även en känsla för dressyr. Shacco är i färgen svart med en fin bläs och 4 strumpor. Shacco är inriden och klar för träning, men han behöver rätt ryttare. Shacco behöver någon som tar det lugnt med honom, då han har ett hetsigt temprament. Men även en välutbildad ryttare, som inte blir rädd för att bli avkastad. NightShadow blev tillsammans med FrostDale dömda till topp 3 av alla 13 hästar som deltog på tre årstestet och har fått ett fint diplom hem. Shacco är just nu endast på prov i Jorvik och ifall jag trivs med honom och mina andra hästar accepterar honom kommer han nog att stanna. Shacco är deffenetivt en av hästarna som följer med till Valedale i sommar. 
Shacco's mamma Ever Horse AngelMane är ett lugnt sto som hoppar upp till 1,40 med ryttare. Dressyren är hon ej startad i. Medans Shacco's pappa Ever Horse SilverHunter är i topp 20 av Sveriges bästa dressyr hästar, och han hoppar ca 1,30 med ryttare. Shacco klarade löshoppningen på 1,30m och det är det högsta man får sätta upp på 3 årstestet. Shacco kommer deffenetiv ha en stor chans inom hoppningen. 

Kommentarer
Skrivet av: Natasha Ninkovic

ÅÅÅÅ SÅ SNYGG

Svar: Indeed!
Jenny Snowhill

2013-05-16 | 19:38:48
URL: http://natashaninkovic.blogg.se/
Skrivet av: Bellis! :D <3

snögging shacco ;) <3

Svar: ohja :D
Jenny Snowhill

2013-05-17 | 22:12:25
URL: http://Jorviklife.blogg.se
Skrivet av: Emmy Lightlord

Ohhhh c: Tror nästan jag får åka iväg till dedär Ever Horses snart xD
Sjukt fina hästar ju x)

2013-09-25 | 15:51:37
URL: http://lightlord.blogg.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback