~ Stormghost aka Storm/Norman. ~

 
Stormghost är en valack på 12år av rasen Andalusier. Norman eller Storm som han kallas är en ganska envis kille, han är lite av en problem häst. Storm och Ron kommer från samma uppfödare och därav valde jag att köpa Storm samtidigt som jag tog Ron. Eftersom Ron inte är en problem häst utan mer för sällskapsridning och träning så valde jag att ha lite utmaning också.  Storm är knappt utbildad med tanke på att han är svår riden, Storm kastrerades i tron om att han skulle lugna ned sig. Han gick som western häst på den tiden då han fortfarande var ung och vild. Men han blev inte ett dugg lugnare, han fortsatte dock inte som western häst då han nästan hade ihjäl folket runt om honom med hans attityd. Han såldes vidare till ett häst pensionat där en gammal dam tog hand om honom. Han gick ute dygnet runt tills hon äntligen fick klappa honom och hon gjorde honom lugn, men så fort han kände sig otrygg så tog veckor av träning innan någon fick klappa honom. Efter 2år av ägo där så stängdes det ned och den gamle damen dog tyvärr. Storm flyttades då vidare till Skördebyggden och försökte ridas in och används som hopphäst. Dom lyckades lite men det tog tid, och nu stod han återigen till salu. Jag vet inte hur länge han kommer stanna hos mig, eller ens på denna jord. Om hans beteende inte blir bättre så kan han tyvärr inte stanna.
 
 
En bild på hagen Ron & Storm stod på tills dom flyttade hit.  

Kort information om min häst.
Fullständiga namn ~ Stormghost "Storm/Norman".  - Födelseår ~ 2002. - Kön ~ Hingst. -  Ras ~ Andalusier. 
 
Tävlingskärriär. ~ 
Storm är inte startad i någon tävling då han är en problem häst. Men därefter kommer vi satsa inom hoppning då han är full med energi och vill gärna röra sig i fart. När han är färdig tränad är dock oklart.
 
Utbildning. ~
Storm är just nu under utbilding på att bli en ridhäst, då han varit en stor problem häst. Storm är väldigt stor och därav är väldigt många rädd för att träna honom. Men vi ska nå toppen och han ska bli den vita prinsen vi alla drömt om.
 

Kommentarer
Skrivet av: Natalie Season

GILLAR ATT DEN VITA HÄSTEN PÅ BILDEN LÄNGST NER ÄR MIN HÄST..!!! iddi

Svar: puss.
Jenny Snowhill

2013-11-24 | 20:57:52
URL: http://natalieseason.blogg.se
Skrivet av: Bella Seaside

sjuukt snygga bilder :D

2013-11-25 | 16:11:26
URL: http://starstableryttarna.blogg.se
Skrivet av: Maddson

norman/daryl i twd ihihhi

Svar: ja *-*
Jenny Snowhill

2013-11-26 | 15:33:34
Skrivet av: Ida Hawkberg

Norman Reedus <33

Svar: j a*-* the one and only!!!
Jenny Snowhill

2013-11-28 | 13:25:38

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback